Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Alarmsystem køb billigt online

2 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Auto Alarmsystem der sikrer mod indbrud

Find et godt tilbud på et smart auto alarmsystem til bilen her i butikken, hvor vi også har fantastiske priser på andre reservedele til bilen. Med et bil alarmsystem kan du sove trygt, velvidende at former for indbrud i din bil vil udløse en alarm som skræmmer indbrudstyven væk. Til trods for at alarmsystemer har en stor betydning når det gælder denne type indbrud, vælger en del bilister ikke at installere det i deres biler, hvilket kan resultere i at de slet ikke har en bil, når først en biltyv kigger forbi. Holder du af din bil og har den en vigtig plads i din hverdag, vil vi anbefale at du får installeret et godt auto alarmsystem. Det er ikke nemt at installere dette, og vi kan derfor anbefale at du besøger dit lokale værksted, eller benytter en af vores montagepartnere, som kan klare opgaven for dig. 

Montagepartnere der står klar  

Vi har gennem de sidste par år allieret os med mange montagepartnere rundt omkring i landet. En montagepartner er kort sagt et værksted, som du kan vælge at sende din ordre til direkte, i stedet for at få sendt din ordre til arbejdspladsen eller dit hjem. Du finder en liste over montagepartnere i bunden af siden, hvor du blot skal indtaste dit bynavn eller postnummer, og så ellers en acceptabel radius der ikke er for langt fra dit hjem eller der hvor du arbejder. Herefter ringer du dem op, bestiller en tid, og så ellers lige fortæller dem at du har tænkt dig at sende din ordre til deres adresse. Herefter gælder det bare om at møde op på den aftalte dato, og så ellers nyde en varm kop kaffe mens dit alarmsystem bliver installeret. Det synes vi selv er en yderst smart løsning, der sparer dig en masse tid. 

Lad os betale leveringen for dig 

Hvis du laver en stor spørgerunde rundt omkring i de danske hjem, vil størstedelen svare ja til spørgsmålet om hvorvidt gratis levering er en fed bonus. Vi har indført gratis levering af alle autodele her på bildele-online.dk, så længe ordren lever op til et enkelt krav: der skal blot være for minimum 500,00 kr i kurven, inden du checker ud. Du har altså fri mulighed for at kombinere dit nye auto alarmsystem med andre produkter her i shoppen, eventuelt i form af motorolie og andre væsker, eller måske noget smart og langtidsholdbart tilbehør til bilen.  

Feedback