Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Askebæger køb billigt online

1 Produkter
null, Gasfjeder, Askebægerlåg
STABILUS
null, Gasfjeder, Askebægerlåg
381687
kr. 566,67
Art.nr.:  14550887

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Leveringsdygtig
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Holdbart og billigt askebæger

Det er for mange et nødvendigt onde, når de kører bil - et askebæger. Det hørte sig til alle ældre biler, men i dag ser man flere biler, der ikke er udstyret med et, hvilket egentlig er lidt irriterende for en ryger. Du kan få et installeret et askebæger i din bil, hvis du har behov for det – det er ganske nemt. Vi har her i shoppen et godt askebæger og askebægerlåg, så du igen kan få din frihed til at ryge, når du har lyst. Vi sørger for, at du har muligheden for at gøre det, du allerbedst kan lide, når du er på farten. Er du pendler, kan det nemlig være lang tid at vente med at ryge.

Få installeret et askebæger i din bil

Hvis du har behov for at få installeret et askebæger i din bil, er det heldigvis muligt. Vi har nogle gode og billige løsninger, som nemt kan monteres. Har du selv forstand på, hvordan man monterer et askebægerlåg, så er det ingen sag. Der er mange penge at spare ved at gøre det selv, men så sandelig også ved at få en kammerat til at hjælpe dig. Vil du gerne have din bil opgraderet med et askebæger, finder du delene her på siden.

Billigt interiør til din bil

Askebægere og andre interiørdele kan fås billigt her på bildele-online.dk. Vi er en af de absolut største online forhandlere af reservedele til biler, hvor kvaliteten altid er helt i top. Vi udvælger altid de bedste løsninger, da vi er overbeviste om, at gode produkter får vores kunder til at komme igen. Du kan derfor være sikker på, at du får de bedste løsninger med – også når du køber et askebæger til din bil.

Feedback