Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bærekugle til mange modeller

2.564 Produkter
Led, Bære-/kugleled
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Led, Bære-/kugleled
J4867001
kr. 141,36
Art.nr.:  10144557

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

I vores omfattende sortiment indenfor reservedele til biler og motorcykler fører vi også bærekulge både til højre og venstre side, og vores autodele er altid af god kvalitet til de rigtige priser. Når hjulophænget skal optimeres, har vi et bredt udvalg af essentielle dele til brug ved reparation, vedligeholdelse og forbedringer. Vi tilbyder autodele til mange bilmærker, både nye og ældre.

Bærekugle og andre dele til hjulophæng

I forhold til styretøj og hjulophæng har vi mange dele generelt blandt vores mange varenumre. Ofte vil det være nødvendigt på ældre biler at udskifte hele navet, inklusive bærearm, nav med hjulleje og bærekugle. Til mange bilmodeller tilbyder vi reservedele til både styretøj, bremser, støddæmpere  og meget mere. Vi tilstræber at have stor bredde i sortimentet, sådan at vi kan tilbyde en høj grad af service. Når bilen skal repareres, er det bedst at kunne finde alle autodele det samme sted.

Bærekugle, bærearm, m.m.

Vi tilbyder en lang række autodele generelt, både til de mere grundlæggende reparationer, til vedligeholdelse og til opdatering af mange slags køretøjer. Både indenfor motorer, bremser, styretøj, elektriske komponenter, og ekstraudstyr af mange slags er vi med i front, når det gælder bredde i sortimentet, og kvalitet til prisen. Til hjulpophæng mere specifikt fører vi såvel bærekugle, bærearm, diverse bøsninger, alt der skal til for at udskifte de centrale dele. 

Feedback