Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Det er ufatteligt vigtigt for dig selv, andres og din bils sikkerhed, at køretøjet altid er synligt. Det gælder både om dagen, men så sandelig også om natten, hvor det ofte kan være svært at se en bil bagfra eller fra siden. Er der nogle lygter, der er gået i stykker, er det direkte livsfarligt og ulovligt at køre videre. Det er lovpligtigt, at din bil er korrekt udstyret med reflekser, og det straffes med bøde, hvis du bliver taget med ødelagte eller manglende reflekser. Det er ikke for sjov skyld eller til pænt brug, at de skal være korrekt monteret - det er altså et sikkerhedstiltag, som skal sikre bedre vilkår for at blive set i trafikken.

Bag-/siderefleks – bliv set i trafikken

59 Produkter
Reflektor
VAN WEZEL
Reflektor
5874930
Indbygningsside:  bag
kr. 96,24
Art.nr.:  13966896

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Reflektor
VAN WEZEL
Reflektor
5896930
Indbygningsside:  højre, Kofanger
kr. 86,23
Art.nr.:  15023619

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Nemme at udskifte

Du har pligt til at udskifte bagreflekser og sidereflekser, hvis de er gået i stykker, eller hvis de ikke er helt intakte. De er nemme at skifte, hvilket du kan gøre med en simpel skruetrækker. Spænd efter, og vær sikker på, at de sidder godt fast. Det er en let og billig investering, som kan tjene dig godt. Det er trods alt bedre at føle sig tryg og sikker i trafikken end det modsatte. En siderefleks virker måske omsonst, da du kører fremad eller bagud. Men forestil dig, at der kommer en lastbil fra siden, som ikke ser dig. Det kan du undgå, hvis du har de lovpligtige reflekser på din bil.

Billige bag-/sidereflekser til din bil

Det er som sagt en billig investering at føle sig tryg og sikker i trafikken, når det handler om at erstatte ødelagt reflekser. Bagreflekser og sidereflekser fås til små penge her i shoppen, og du får hurtig levering, så du kan være godt kørende igen på ingen tid.

Feedback