Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bagagerum køb billigt online

3.935 Produkter
Gasfjeder, Kuffert-/lastrumslåge
METZGER
Gasfjeder, Kuffert-/lastrumslåge
2110051
kr. 98,38
Art.nr.:  10032904

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Alt i reservedele til din bils bagagerum

Et bagagerum på en bil er så meget mere end selve rummet, hvor man kan placere al sin bagage eller dagligvareindkøb. Det er en lettere kompleks mekanisme, som sørger for, at du kan åbne og lukke bagagerummet i din bil. Med en gasfjeder er denne proces mulig. Når du trykker på knappen og vil åbne dit bagagerum, sker der et tryk på selve gasfjederen. Den afmåler, hvor hurtigt et tryk, der skal lægges, når bagsmække skal gå op. Uden denne gasfjeder ville bagsmækken bare åbne og måske beskadige bilen.

Udskiftelige dele til bagagerummet

En bil kan komme ud for, at dens bagagerum bliver så hårdt prøvet, at der er dele, som skal udskiftes. Det er særligt den omtalte gasfjeder, som kan være drilsk. Går den i stykker, er man nødt til at få den udskiftet. Ellers kan du ikke åbne og lukke bagagerummet optimalt. Det er for stor en risiko at tage, da du vitterligt kan skade bagsmækken. Uden gasfjederen er der ikke den blide åbning og lukning, som på nogle biler kan være mere eller mindre god - alt efter kvaliteten på bilen. Skal du have udskiftet dele til dit bagagerum, kan du få det gjort ret nemt og ufatteligt billigt.

Køb billige dele til dit bagagerum på bildele-online.dk

Her på bildele-online.dk har vi masser af billige reservedele til din bil. Der findes ikke de dele, vi ikke forhandler her i shoppen, hvorfor du kan finde alt det, du har behov for. Vi har kun de bedste materialer og løsninger på hylderne, så du kan være helt sikker på, at du får masser af kvalitet for hver en krone, du bruger. Vores priser er presset helt i bund, da vi er nogle af de absolut billigste på markedet. Find dine billige dele til dit bagagerum her hos os.

Feedback