Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bagaksel ophæng og bøsninger køb billigt online

979 Produkter
null, Lejring, Akselskaft
VAICO
null, Lejring, Akselskaft
V10-1352
Indbygningsside:  foraksel
kr. 17,48
Art.nr.:  10124443

Mindsteordre: 10
Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om auto bagaksel ophæng og bøsninger

De fleste personer ved, at en bil har en foraksel og en bagaksel, men hvad er det lige en aksel egentligt er for noget. En aksel er den centrale del i et hjul eller et gear som får det til at dreje rundt, på biler er aksler enten forbundet med hjulene og rotere så rundt sammen med dem, eller også sidder de fast på køretøjet og hjulene rotere så rundt om akslen. I det sidste tilfælde er der monteret bøsninger på monteringspunkterne som understøtter akslen, her sidder der også ofte et leje inde i hjulet som gør det muligt for hjulet at dreje rundt on akslen.

Hvad er en aksel bøsning?

En aksel bøsning som det ofte omtales som, er lavet af hårdt gummi eller plast. Den er monteret på akslen, og dens opgave er at sikre, at akslen kan bevæge sig frit, mens effekten af stød på akslen og tilhørende dele dæmpes. Der er forskellige typer bøsninger, og mens hver har sin egen funktion, arbejder de alle sammen for at minimere vibrationer og dæmpe eventuelle stød, som opstår i systemet. På grund af den mængde tryk, som bøsningerne er udsat for, vil de efter en vis periode kræve udskiftning.

Hvordan ved man at bagaksel ophæng og bøsninger skal skiftes?

Som med forakslen så ved du meget hurtigt om der er noget galt med bagaksel ophænget og bøsningerne, fordi bilen begynder at lyde mystisk, der er en rungende eller slibende lyd som forekommer når du drejer på rettet. Du vil også lægge mærke til at bilen hopper mere. Hvis du har lagt mærke til disse symptomer i din bil, så er det en god ide at overveje at opsøge din mekaniker, da disse dele hvis de ikke bliver udskiftet i ordentlig tid kan ødelægge andre ting i bilen. Når det er blevet tid til, at du skal købe nye auto bagaksel ophæng og bøsninger, så kan du på bildele-online.dk finde en masse reservedele. Det eneste du skal gøre er at matche de dele du har på din bil i øjeblikket, med dem der er angivet på vores hjemmeside. Du kan også bruge vores søgefunktion til at finde de dele du mangler. Hvis du ikke helt kan finde det du leder efter, eller ikke helt er sikker på om en reservedel er kompatibel med din bil, så kan du kontakte vores eksperter som vil fortælle dig alt hvad du skal vide.

Feedback