Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bakalarm køb billigt online

240 Produkter
null, Sensor, Parkeringshjælp
VEMO
null, Sensor, Parkeringshjælp
V10-72-0823
kr. 584,55
Art.nr.:  12076259

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Find dele til din bakalarm på bildele-online.dk

En bakalarm, vil de fleste mene, er en helt fantastisk opfindelse, når det kommer til biler. Nogle biler er født med dem, men ikke alle. Tilhører din bil den sidste kategori, eller trænger din bakalarm til lidt kærlig pleje, ja så er du kommet til det helt rigtige sted. Det, en bakalarm gør, er, at den med sensorer kan fortælle dig, hvor tæt din bagende af bilen er på noget bag ved dig, som for eksempel en anden bil, hvis du er i gang med at parkere. Sammen med dine spejle og dine øjne giver en bakalarm lige den ekstra hjælpende hånd, der gør, at du ikke kommer til at støde ind i noget.

Er en bakalarm lige det, du mangler, så kan du finde alle dele fra holdere over kabler til selve sensoren hos os. Så har du mulighed for enten at udskifte dele på din nuværende bakalarm eller mulighed for at installere en alarm helt fra bunden af. Under alle omstændigheder er det en feature i en bil, som langt de fleste bliver rigtig glade for at have, for det er en stor hjælp i mange situationer.

Find alt relevant udstyr til bakalarm hos os

Hos bildele-online har vi et stort udvalg af dele til bakalarmer. Der er mere end 200 dele på vores lager, så du kan helt sikkert finde det, du skal bruge, uanset om du skal skifte en enkelt del, eller om du har tænkt dig at installere en bakalarm fra bunden af for at forbedre din bil mest muligt. Priserne hos os er, for bakalarmer som for alt andet, altid yderst konkurrencedygtige.

Feedback