Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Bortkørselssikring køb billigt online

1 Produkter
Bortkørselssikring
HELLA
Bortkørselssikring
5RD 007 511-011
kr. 3.476,23
Art.nr.:  13903923

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Leveringsdygtig
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om auto bortkørselssikring

Det siges at det er bedre at tænke på visse ting inden de sker, i stedet for at tænke over dem når det er for sent, og med en auto bortkørselssikring eller en startspærre behøver du ikke længere være nervøs for, at nogen stjæler din bil. En startspærre eller bortkørselssikring er en elektronisk sikkerhedsanordning, som moderne biler bruger. Motorens startspærre anvender en elektronisk chip som sørger for, at bilen ikke kan køre hvis ikke man har den rigtige nøgle. De fleste europæiske biler har fået dem monteret som standard siden 1998 på grund af lovgivningen, og når man ser på statistikkerne om biltyveri siden dengang så kan man faktisk se, at det har en stor effektivitet. Det ser ud som om tyvene tænker sig om en ekstra gang, inden de stjæler en bil. Det siges at det er bedre at tænke på visse ting inden de sker, i stedet for at tænke over dem når det er for sent, og med en auto bortkørselssikring eller en startspærre behøver du ikke længere være nervøs for, at nogen stjæler din bil. En startspærre eller bortkørselssikring er en elektronisk sikkerhedsanordning, som moderne biler bruger. Motorens startspærre anvender en elektronisk chip som sørger for, at bilen ikke kan køre hvis ikke man har den rigtige nøgle. De fleste europæiske biler har fået dem monteret som standard siden 1998 på grund af lovgivningen, og når man ser på statistikkerne om biltyveri siden dengang så kan man faktisk se, at det har en stor effektivitet. Det ser ud som om tyvene tænker sig om en ekstra gang, inden de stjæler en bil.

Hvordan fungerer en bortkørselssikring

Hvis bilen bliver stjålet så vil motoren efter en kort afstand stoppe, og den kan ikke kører videre før nøglen igen befinder sig inde i bilen. Hvis du har en GPS chip i bilen, kan dette kombineret med en startspærre være meget effektivt i forebyggelsen af tyveri. Der er endda nogle forsikringer som insistere på, at der skal være et bortkørselssystem installeret i bilen.

Montering af bilens bortkørselssikring

De fleste køretøjer kan blive udstyret med bortkørselssikring og det koster ikke så meget når man sammenligner det med hvad det ville koste hvis man fik sin bil stjålet. De fleste moderne biler kommer allerede med en indbygget startspærre. Der er endda nogle systemer som ud over startspærre, også kan låse alle dørene og dermed fange tyven inde i bilen indtil politiet ankommer. Selvom man selv kan installere bortkørselssikring, så er der mange som foreslår at du får en professionel mekaniker til at installere dem. Dette er fordi de ved præcis hvordan man kan installere disse systemer, så tyven ikke finder dem og kan afmontere dem. Du ved helt sikkert at det nogle gange kan være lidt svært, at finde de rigtige reservedele til din bil, nogle gange har butikken ikke den del du mangler, eller nogle gange er din bil ikke helt ny mere og så bliver delene ikke fremstillet mere. På bildele-online.dk finder du mere end 200.000 forskellige reservedele i vores sortiment. Det er lige meget hvad du leder efter, så finder du det helt sikkert i butikken.

Feedback