Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bremsebakker køb billigt online

3.133 Produkter
null, Bremsebakkesæt
BREMBO
null, Bremsebakkesæt
H 23 009
kr. 284,47
Art.nr.:  10048617

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Bremsebakkesæt
METZGER
Bremsebakkesæt
MG 343V
Indbygningsside:  bagaksel
kr. 250,10
Art.nr.:  10042331

Pris per sæt
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Bremsebakkesæt
METZGER
Bremsebakkesæt
MG 571V
Indbygningsside:  bagaksel
kr. 376,61
Art.nr.:  10042399

Pris per sæt
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Bremsebakker der beskytter dig når det gælder

Køb alt det tilbehør til bilen du mangler, uden at betale overpris for hverken bremsebakker, kølervæske, undervognsbeskyttelse eller hvad du ellers er inde og kigge på. Med hurtig levering og rimelige priser er vi den foretrukne webshop for mange danskere, både privatpersoner og virksomheder, der leder efter reservedele. Bilens bremsebakker sørger for at køretøjet kan bremse ordenligt, når bremsebakkerne bliver presset ud mod tromlen. Nedslidte bremsebakker reducerer altså din evne til at bremse ordenligt, og er derfor en vigtig del af bilens sikkerhed. Ligesom bremseskiver er de en vigtig del af det overordnede bremsesystem, og ligesom bremseskiver er de relativ billige at erstatte.

Stort udvalg af bremsedele

Her på siden sælger vi ikke udelukkende bremsebakker, men derimod alle typer reservedele til bremsesystemet. Her er tale om et indviklet system, som afhænger meget af kvaliteten af de reservedele der bliver benyttet, da autodele i denne del af bilen, ofte bliver lagt under et stort pres. Det er derfor altafgørende at udvælge nogle reservedele af høj kvalitet, som vi heldigvis har rigeligt af i vores shop.

A.B.S. Bosch og andre mærker

På bildele-online.dk har vi nogle faste leverandører som vi stort set altid køber reservedele fra, da de gang på gang overgår folks forventninger og høje krav. Mærker som Bosch, A.B.S. og Metzger er blot nogle af de leverandører vi benytter til bremsebakker og andet tilbehør der indgår i bremsesystemet. Disse virksomheder er alle suveræne på deres respektive områder, og så er prisen for deres produkter mere end rimelig – du kan ofte spare yderligere penge ved at holde øje med vores tilbud og kampagner, som kører året rundt.

Feedback