Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Bremsecaliper køb billigt online

9.638 Produkter
Rep.sæt, Bremsekaliper
A.B.S.
Rep.sæt, Bremsekaliper
53653
kr. 113,23
Art.nr.:  10076594

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Bremsekaliper
BUDWEG CALIPER
Bremsekaliper
344145
kr. 1.244,76
Art.nr.:  11561002

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Bremsekaliper
BUDWEG CALIPER
Bremsekaliper
343090
kr. 1.613,33
Art.nr.:  11558341

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Den rette bremsecaliper er altafgørende

Uden bremsecaliper er dine bremser ikke meget værd, så sørg for at køb nogle af ordentlig kvalitet og hav nogle i reserve, da de ofte kan være forskellen mellem en almindelig køretur og en smuttur i grøften på grund af manglende bremseevne. Bremsecaliper er kort sagt den vigtigste del af dine bremser. Dette produkt, som består af flere dele, giver dine bremser et godt klem, når du allermest har brug for det.

Lad en mekaniker klare opgaven for dig

Der er mange ting man selv kan reparere, men når det gælder bremsecaliper, er det altid en god idé at få en erfaren mekaniker til at løse opgaven. Der kan nemlig opstå problemer ved bare den mindste fejlmontering, og da det gælder når så vigtigt som dine bremser, er det ikke smart at overlade resultatet til tilfældigheder. Installationen skal blandt andet testes, for at sikre at alt er som det skal være, og dette udstyr finder du altid på værksteder – det er ikke noget man lige kan rende ned og købe i en tilfældig butik.

Spændende autodele på et omfattende lager 

Hvad end du staver det bremsekaliper, bremsekaliber eller bremsecaliper, finder du det hele, og mere til, lige her på bildele-online.dk. Vi har også andre dele af et fuldendt bremsesystem, bremsevæske og andre relaterede produkter, der sikrer at dine bremser er lige så gode som da bilen først rullede ud af fabrikken. Vi har løbende rabat på ABS, bremsesystemer og andre reservedele, og du kan altid finde en god pris fra vores roterende kampagner, så giv dig endelig god tid og kig dig lidt omkring her i shoppen. Når du så har fundet det du leder efter, kan du nyde godt af vores gratis levering, som starter ved 500,00 kr.

Feedback