Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Din bil er ekstremt afhængig af gode bremsekabler. Uden bremsekabler sker der ikke noget, når du trækker i din håndbremse. Har du en høj indkørsel, er du afhængig af, at din håndbremse fungerer perfekt. Der er rigtig mange, der sværger til, at man ikke skal bruge håndbremsen, når det er vinter, fordi den kan sidde fast. Men der er til gengæld også den ekstra sikkerhed i at trække din håndbremse. Det er nemlig ikke altid nok at sætte i gear, når du skal parkere - især ikke hvis du parkerer på en bakke eller andet stejlt. Med et godt bremsekabel sikrer du, at du altid har mulighed for at trække bremsen, så din bil holder sikkert.

Bremsekabler – vigtige for din håndbremse

5.215 Produkter
Kabel, Parkeringsbremse
A.B.S.
Kabel, Parkeringsbremse
K10166
kr. 75,84
Art.nr.:  10085810

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Kabel, Parkeringsbremse
METZGER
null, Kabel, Parkeringsbremse
10.4091
kr. 241,86
Art.nr.:  10031147

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Nemt at udskifte

Det er pærenemt at skifte dit håndbremsekabel. Det er en procedure, der kan ordnes på ganske kort tid, hvis du har den viden, der skal til. Du er nødt til at afmontere hjulene først, men har du en donkraft, tager det ikke lang til. Når du skifter bremsekabler, skal du huske at montere dem helt korrekt. Er du pludselig i en situation, hvor din håndbremse ikke duer, er det ikke godt. Test den derfor for at se, om den virker, som den skal. Det er ekstra sikkerhed for dig og dine medtrafikanter, og det er lovpligtigt, at den duer retmæssigt efter hensigten.

Køb kvalitet – køb billigt

Når du skal have skiftet bremsekabel, så køb et kabel, som kan holde længe. Køber du et, der er knapt så godt, ender du med at bøde for det. Det kan også være ufatteligt risikabelt, hvis det sprænger, da du kan have brug for at trække din håndbremse i nogle situationer. Køb altid kvalitet frem for alt. Køb rigtig gode bremsekabler her hos bildele-online.dk, og bliv sikkert kørende igen. Giv din bil den kvalitet, den fortjener.

Feedback