Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Ekstra modstand køb billigt online

1 Produkter
Modstand, Ventilator
METZGER
Modstand, Ventilator
0917338
kr. 353,37
Art.nr.:  15987968

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Ekstra modstand til bilens klimaanlæg

Har du et klimaanlæg eller aircondition i din bil, har du også en modstand på, som sikrer, at der bliver suget den rette mængde luft ind. Er der ikke en modstand på, kan der reelt komme for meget ind. Det er præcis derfor, at man selv kan regulere, hvor meget luft der skal ind i bilen med en regulator. Det er det fantastiske privilegium, der er ved at have et klimaanlæg eller aircondition. Det giver mulighed for at skabe et klima upåagtet af, hvordan det er udenfor – er der 40 grader varmt udenfor, er det rart, at du selv kan skabe et miljø på kun 20 grader inde i selve bilen.

Komfort i højsædet

En ekstra modstand til ventilatoren er med til at sikre, at dit klimaanlæg eller aircondition har de bedste betingelser og kan generere præcis det klima, du ønsker. Det er lutter komfort, der her er i højsædet, og det kan du nyde rigtig godt af på en varm sommerdag. En modstand kan gå i stykker, hvorfor du skal have en ekstra modstand, som kan bringe de glade dage tilbage. Det er en billig del at skifte, men ikke desto mindre er en ekstra modstand helt essentielt for anlæggets evne til at regulere.

Køb en billig ekstra modstand på bildele-online.dk

Går din modstand i stykker, kan du få en billig ekstra modstand her på bildele-online.dk. Vi har altid en reservedel til bil, og vi tilbyder dem til skarpe netpriser. Vi er blandt de fremmeste i branchen, og vi bryster os af at have unikke dele på hylderne, som de andre ikke har. Du behøver derfor kun at handle ét sted, når du leder efter gode tilbud på reservedele til biler på nettet. Vi er billige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Feedback