Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Elektriske komponenter køb billigt online

10.781 Produkter
Pære
MAGNETI MARELLI
Pære
R2 12
008951100000
kr. 25,37
Art.nr.:  11304272

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Pære, Daglygter
SPAHN GLÜHLAMPEN
null, Pære, Daglygter
+50, Px26d, H7
57080
kr. 55,05
Art.nr.:  10795819

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Pære, Handskerums lys
SPAHN GLÜHLAMPEN
Pære, Handskerums lys
W3W, W2,1x9,5d
3221
kr. 15,75
Art.nr.:  10795696

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Pære, Læselys
SPAHN GLÜHLAMPEN
Pære, Læselys
12V 6W, Bax9s
1269
kr. 30,85
Art.nr.:  10795616

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Hvad skal du vide om elektriske komponenter på en motorcykel?

Hver g *ang du kører på en motorcykel, er der en række instrumenter og funktioner der skal bruges, herunder forlygter, brændstofmåler, indikatorer mv, der alt sammen bruger elektricitet. De fleste hvis ikke alle motorcykler, er udstyret med et batteri og en dynamo der styrer elektriciteten. Dynamoen oplader batteriet hver gang motorcyklen kører, dette er lidt som en dynamocykel. En motorcykels elektricitet er dog mere avanceret end en almindelig cykel, og derfor betyder det også, at selv et lille problem med en reservedel i systemet kan betyde at motorcyklen ikke vil starte.

Køb de rigtige elektriske dele

De fleste mennesker tror, at de elektriske motorcykeldele alle er ens, men alt efter hvilken form for motorcykel som du har, så kan der være meget stor forskel på hvilke motorcykeldele som skal udskiftes og hvilke reservedele som du skal købe. Faktum er, at mange moderne motorcykler bruger en række elektriske dele, der er også mange af de nyeste modeller som er det der hedder ”hybrider”, hvilket betyder at de kører på både benzin og et batteri. Det er derfor at det er så vigtigt, at du altid sørger for at undersøge præcis hvilken del det er du mangler til din motorcykel. Dette er nemmest at gøre ved at finde ud af hvad delnummeret på den motorcykeldel som du vil udskifte er. Hvis din motorcykel ikke vil starte på grund af elektriske problemer, så er det en god ide at få den tjekket igennem af en professionel mekaniker, han kan ikke kun fortælle dig hvilke dele det er der skal skiftes, men han kan også fortælle dig cirka hvad det vil koste, og om det er noget som du selv kan udskifte eller om det er bedre at få en mekaniker til at gøre det for dig.

Find alle elektriske motorcykeldele på et sted

Når du har fundet ud af hvilke reservedele det er du har brug for til din motorcykel, så kan du finde alle de ting som du skal bruge på bildele-online.dk. Vi har i vores sortiment mere end 200.000 forskellige reservedele, så du finder helt sikkert lige den elektriske reservedel som du mangler. Det er lige meget om du ejer den nyeste hybrid, en elektrisk scooter eller en højtydende motorcykel, så kan du finde alle de dele du har brug for her. Hvis du ikke er sikker på hvilken reservedel der passer til din motorcykel, så kan du ringe til os eller sende en e-mail, og så gør vi alt hvad vi kan for, at hjælpe dig.

Feedback