Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Forhjulstap/-reparationssæt køb billigt online

281 Produkter
Rep.sæt, Styrebolte
FEBI BILSTEIN
Rep.sæt, Styrebolte
01055
kr. 522,75
Art.nr.:  10000039

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
ProKit, Rep.sæt, Styrebolte
FEBI BILSTEIN
ProKit, Rep.sæt, Styrebolte
18430
kr. 1.013,49
Art.nr.:  10011418

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Rep.sæt, Styrebolte
A.B.S.
Rep.sæt, Styrebolte
290134
kr. 1.777,02
Art.nr.:  10092703

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om et auto forhjulstap reparationssæt

Der er mange dele på din bil som med tiden skal udskiftes, så de igen kan funktionere som de gjorde da bilen var fabriksny. En del af understellet på en bil er forhjulstappen, som nogle gange også bliver omtalt som styrespindel. Det er vigtigt at du forstår at forhjulstappen ikke indeholder nogen former for fjedring, og dette betyder at det hvis der er en defekt så larmer den så meget at du hurtigt ved, at der er noget galt og det skal skiftes. Der er mange bilister som venter til det er for sent med at vedligeholde deres bil, det er først når der er gået noget i stykker at de bliver mindet om, at det nok havde været en god ide at begynde noget før. Dette er især vigtigt når det kommer til forhjulstappen.

Hvordan ved du om forhjulstappen er defekt?

Faktisk kan du selv tjekke om der er noget galt med din forhjulstap, det eneste du skal gøre er, at tage en dunkraft og løfte bilen op, derefter griber du fat i dækket og rykker på det fra oven og igen fra bunden, hvis dækket klapre eller du kan høre en anden form for lyd når du gør dette, så er det tid til at købe nye reservedele. Hvis der er noget som flytter sig over hjulet så er det nok med stor sandsynlighed din forhjulstap som er defekt, men hvis der ikke er noget der bevæger sig, så er der en større risiko for at det er hjullejeret som er defekt.

En mekaniker kan finde fejlen

Hvis du har prøvet at ruske i hjulet, men du ikke helt kan finde ud af hvad der er galt, så kan du tage et smut ned til din lokale mekaniker, som hurtigt kan faststille om der er en del på din bil som er defekt. De fleste værksteder har ikke engang et problem med hvis du selv tager dine egne reservedele med, du skal bare være klar over, at lige præcis denne del på bilen ikke er noget som du selv kan udskifte, dette er fordi der er en del som skal skiftes, og fordi denne del på bilen har en stor indflydelse på bilens sikkerhed. På bildele-online.dk kan du finde de dele som du skal bruge for at udskifte denne del, vi har mange dele til mange forskellige bilmodeller, og vi har ikke kun dele til nye biler, men også reservedele til mange ældre modeller.

Feedback