Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Gløderørsindikator køb billigt online

2 Produkter
Glødeindikator
BOSCH
Glødeindikator
0 251 002 008
kr. 374,23
Art.nr.:  10541440

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Leveringsdygtig
Detaljer
Glødeindikator
BOSCH
Glødeindikator
0 251 002 032
kr. 384,76
Art.nr.:  10541457

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Leveringsdygtig
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om din bils gløderørsindikator

Den største forskel der er mellem en benzinmotor og en dieselmotor er, at en dieselmotors brændstof ikke antændes i forbrændingskammeret ved hjælp af et tændrør, som det sker ved en benzinmotor. I stedet for så virker dieselmotoren ved at der er en form for selvantændelse, hvor der sker det at brændstoffet bliver sprøjtet ind i den opvarmede forbrændingsluft ved hjælp af kompression, og derefter antændes brændstoffet på grund af den høje temperatur. Som alle andre reservedele i bilen, så bliver også bilens gløderørsindikator slidt som tiden går, dette er blandt andet på grund af eksponering for høje temperaturer. Der er mange eksperter som derfor anbefaler, at du får din gløderørsindikator udskiftet efter hver 80.000 til 100.000 km som bilen har kørt.

Forbedre din kolde start med en kontrolenhed

Normalt er det ikke noget problem for luften, at blive opvarmet nok til at antænde brændstoffet, men om vinteren hvor det bliver meget koldt, kan det nogle gange knibe med at få luften varm nok til, at antænde brændstoffet. Derfor er dieselmotorer udstyret med glødetændrør, som øger temperaturen og derved sørger for at antændelsen kan forekomme. I dag er glødetændrør fremstillet på en sådan måde, at de kan blive mere end 1000 °C grader varme inden for meget kort tid. Gløderørsindikatoren aktiverer glødetilslutningerne og regulerer temperaturen i motoren, på den måde kan glødetilslutningerne så hjælpe med at starte motoren. Hvis du ikke sørger for at få udskiftet defekte dele, så vil du risikere at motoren ikke starter ordentligt i vintermånederne.

Køb gløderørsindikator online

Reservedele, biltype, reservedelsnummer, nu er det, at det kan gå hen og blive lidt vanskeligt. Men hvis du søger online, er der en hjemmeside som du helt klart skal besøge. Denne hjemmeside hedder bildele-online.dk, og her er der mulighed for at finde flere end 200.000 forskellige reservedel til biler, lige meget om de er fremstillet nu eller tidligere. Så der burde være en stor chance for, at du finder lige den del som du står og mangler. Er du alligevel kommet i tvivl, så er der to muligheder hvor du kan få hjælp. Enten kan du bruge vores søgefunktion på siden, skulle dette ikke være nok, kan du bare tage fat i en af vores eksperter, så kan de helt sikkert hjælpe dig, og hvis du har delnummeret på din reservedel klar, går det hele meget hurtigere.

Feedback