Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Der bør værnes om sikkerheden i en bil, og der gennemføres konstant nye tiltag, som kan forbedre vores vilkår i trafikken. Med en solid og bundstærk håndbremse har din bil en ekstra sikkerhed, som kan støtte op i situationer, hvor det ikke er nok blot at sætte i gear. En del af håndbremsen består af en håndbremsebakke, som fås i sæt. Håndbremsebakker bruges til at gøre parkeringsbremsen mere sikker. Håndbremsebakker er en form for belægning, som sidder på to skiver, der presser på og sørger for, at håndbremsen bremser. Det er på den bagerste bremse, hvor håndbremsebakken hjælper til med at bremse, så der opnås den ønskede bremsefunktion.

Håndbremsebakker – sikkerhed i forbindelse med parkering

1.167 Produkter
Tilbehørssæt, Parkeringsbremsebakker
BOSCH
Tilbehørssæt, Parkeringsbremsebakker
1 987 475 090
kr. 64,05
Art.nr.:  10798868

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Sikker udskiftning af håndbremsebakker

Håndbremsebakker kommer i sæt, da der skal to til for at bremse, som presser ind på hver sin side. Disse bakker er utrolig robuste, men det kan ske, at de skal udskiftes med tiden. Når de skal skiftes, skal du sørge for, at du gør dette helt efter bogen. Det er sikkerhed, der er med at gøre, hvorfor bremsefunktionen skal være optimal. Derfor skal du også bruge de bedste håndbremsebakker, så du kan føle dig helt sikker med en 100% funktionsdygtig håndbremse. Håndbremsebakker kan udskiftes af en mekaniker eller dig selv, så længe du har fuldstændig styr på, hvordan det gøres. Ellers kan det få konsekvenser som skæve bremser, hvilket bliver dyrt i længden. Gør det derfor ordentligt til at starte med.

Gode og billige håndbremsebakker

Når du skal have reservedele til din bil, er det altid godt at finde et sted, hvor du kan købe reservedele i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi ved, hvad der virker. Derfor køber vi kun de bedste dele ind og sælger dem til absolut lave priser. Det er top professionelle reservedele - herunder håndbremsebakker, som holder i mange år. Det er derfor en god investering at handle hos bildele-online.dk, når du skal have nyt til bilen.

Feedback