Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Ingen højtrykspumpe - ingen kørsel

317 Produkter
Pumpe, Højtrykspumpe
DENSO
Pumpe, Højtrykspumpe
DCRP300470
kr. 10.387,96
Art.nr.:  11048660

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Pumpe, Højtrykspumpe
VDO
Pumpe, Højtrykspumpe
5WS40809-Z
kr. 9.469,08
Art.nr.:  14336691

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

En højtrykspumpe er i sin enkelthed en pumpe med et højt tryk. Dette er ofte hvad man umiddelbart tænker, denne autodel er, når man ikke kender til produktet. En højtrykspumpe er blandt andet en reservedel til et køretøj. De findes i et bredt sortiment, i forskellige variationer og modeller. Højtrykspumper vurderes på baggrund af deres ydelse med x-antal bars tryk og maksimale liter vandmængde per minut i fokus. De er kendetegnet ved et meget stort tryk på ydelsen. Jo større tryk desto mere imponerende.

Hvad bruges en højtrykspumpe til

En højtrykspumpe bruges blandt andet til kemikalie injektion. Ofte bruges de i olie- og gasindustrien, i procesindustrien, i marineindustrien, i maskinstationer og slamsugervirksomheder. For at bruge en højtrykspumpe kræves som oftest en højtryksslange. Pumperne bruges blandt andet til styring af brændstof, når der tales om pumpen i sammenhæng med autoreservedele. Er ens køretøjs pumpe utæt, da bør den skiftes. Er man i tvivl om hvordan man udfører denne udskiftning selv på køretøjet, da bør man få en professionel til at gøre udskiftningen for en. Dette for at sikre at det gøres korrekt og køretøjet er sikkert at benytte.

En højtrykspumpes kompetencer

En højtrykspumpe kan blandt andet vurderes på dens støjniveau, dens levetid, dens responsevne og andet. En højtrykspumpe er et velegnet remedie, når der tales om el-motorer, dieselmotorer, gearkasser, taljer, elektromagnetisk hastighed, frekvenskontrol med mere. En højtrykspumpe er altså vigtig og brugbar.

 
Feedback