Gå til indhold Gå til navigationsmenu

En bil har behov for masser af interiør for at kunne have de mange funktioner, som nye biler har nu om dage. Det gælder alt fra lys og pærer i instrumentbrættet til en bøsning i førerhuslejringen. Interiøret i en bil består af mange dele, der har hver sin funktion, eller som spiller sammen med andre dele i bilen. Du skal bruge godt og gedigent interiør, så du får den bedst mulige bil, som er sikker i drift. Gasfjeder, kontakt til rudeløfter, vinduesopruller, kontakt til ratsøjle osv. Der er så mange små uundværlige dele, som folk ikke er klar over, men du kan rent faktisk skifte alle delene. Har du selv styr på det mekaniske interiør, så er der rigtig mange penge at spare ved at gøre det selv.

Interiør i topklasse

4.322 Produkter
null, Gasfjeder, Klapbord
STABILUS
null, Gasfjeder, Klapbord
082414
kr. 73,01
Art.nr.:  11641826

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Udskiftning af interiør

Når der skal udskiftes dele af din bils interiør, så er det som regel en god ide at få en mekaniker til at gøre det. Tag fx en vinduesopruller. Her kræves det, at du går ind i selve døren og tager den gamle mekaniske del ud, så den nye kan komme i. Det kræver plads, og det kræver den fornødne viden om, hvordan du bærer dig ad. Hertil skal det siges, at interiørdele mange gange er relativt billige at udskifte - især hvis du kan gøre det selv. En ratsøjle er fx rimelig nem at slutte til igen, når først du har erstattet den gamle med en ny.

Billigt interiør hos bildele-online.dk

Skal du have billigt interiør til din bil, så køb her hos bildele-online.dk. Her behøver du kun at handle ét sted, da vi har de fleste reservedele, som du skal bruge. Vi forhandler udelukkende kvalitet, så du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi har stor erfaring med interiør, og den deler vi gerne ud af. Køb derfor hos os, og få en god service krydret med fantastiske priser.

Feedback