Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Kilerem/-sæt med ribber køb billigt online

5.877 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om auto kilerem sæt med ribber

Det er vigtigt at du sørger for at dine kileremme er i god stand, dette er fordi der ikke er nogen der ønsker at blive strandet i deres køretøj på grund af en kilerem med ribber som er gået i stykker, dette er fordi motoren i dette tilfælde ikke får noget strøm, eller at motoren bliver overophedet. Derfor er det vigtigt at du overvejer om du skal købe et nyt auto kilerem sæt med ribber.

Hvorfor skal kilerem sæt med ribber udskiftes

Deres funktionelle princip er baseret på friktion. Derfor er de udsat for mere slidtage end andre bildele. Af denne grund skal service- og udskiftningsintervallerne fra bilfabrikanterne overholdes, og kileremme med ribber skal om nødvendigt udskiftes. Det er vigtigt at du sørger for at skifte dem når det er nødvendigt, en kilerem koster ikke en bondegård, men en ny motor hvis den bliver ødelagt fordi du ikke skiftede kileremmen kan komme til at koste en masse penge.Som en bilejer så er det vigtigt at du sørger for at du regelmæssigt får din bil gennemtjekket, hvis du ikke sørger for at vedligeholde din bil som det anbefales af bilens fabrikant, så kan det ikke kun blive dyrt, men det kan også komme til at have store konsekvenser for din sikkerhed.

Hvad er forskellen på kileremme og kileremme med ribber?

Kileremme med ribber er fladere og bredere end kilremme. Dens langsgående ribber gør det muligt at overføre højere kræfter. Mindre kontaktvinkler er også mulige med V-ribbet bælte. Siden slutningen af 1980'erne har kileremme med ribber næsten helt erstattet kileremme inden for personbiler. Dette skyldes, at en kilerem normalt kun kan drive en eller to enheder. Hvis du vil køre flere enheder med kileremme så vil du skulle bruge det der hedder et multi-bælte-drev, hvor flere kileremme er installeret ved siden af hinanden. Din serviceforhandler vil nemt kunne finde ud af, om du har brug for et nyt kilerem sæt med ribber i din bil. Når du har fundet ud af om du skal have en ny kilerem, så kan du på bildele-online.dk finde de reservedele som du skal bruge til din bil. Det er meget nemt at gennemføre en bestilling på siden, men skulle du alligevel have problemer med at finde de rigtige reservedele som du har brug for, så kan du ringe til vores eksperter som står klar til at hjælpe dig med dine problemer.

Feedback