Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Kølevæske køb billigt online

1 Produkter
null, Filter, Kølemiddel
VEMO
null, Filter, Kølemiddel
V99-18-0003
kr. 3.150,24
Art.nr.:  12146400

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Kølevæske til din bils klimaanlæg

Et klimaanlæg eller aircondition er ganske komplekse systemer, som beror på, at der er en masse dele, der arbejder perfekt sammen. Intet er overladt til tilfældighederne, hvorfor det er uhyre vigtigt, at alle dele fungerer upåklageligt. En meget central del af fx et klimaanlæg er kølevæske eller kølemiddel. Uden dette er det umuligt at regulere temperaturen, således at det fx kan blive køligere inde i bilen, end det er udenfor. Kølevæske er en væske, som ved hjælp af en fordamper genererer en køligere temperatur, som kan reguleres efter behov.

Udskiftelige dele til kølevæsken

Kølemiddelfilteret er en vigtig del, der filtrerer den regulerede luft, der kommer ud via anlægget. Det er et essentielt filter, der sikrer, at der ikke kommer partikler ud i luften, som kan være skadelige. Det er derfor alfa og omega, at dit klimaanlæg har et velfungerende filter, så din kølevæske kan blive filtreret og have alle de gode egenskaber, som skal servicere dig med lutter komfort og masser af velvære. Det er det smukke ved et fuldautomatisk klimaanlæg - det giver så rar en fornemmelse, når det virker.

Køb nye dele til dit klimaanlæg her

Kommer du uheldigvis ud for, at du skal skifte dit filter til kølemidlet, er bildele-online.dk det bedste sted at erhverve sig et nyt. Vi har nogle af markedets bedste priser, og vi sætter altid kvaliteten i højsædet. Det betyder, at du udelukkende finder reservedele i den bedste kvalitet i vores webshop. Og det er vi stolte af. Vi samler på glade kunder, og derfor er prisen presset i bund og kvaliteten helt i top. Du sparer masser af penge ved at handle på bildele-online.dk.

Feedback