Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Koldstartsregulering og tilbehør kat. køb billigt online

23 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om koldstartsregulering og tilbehør til din bil

Hvis du har et gammelt Euro 1 køretøj, skal det muligvis opdateres til den nyeste Euro 2 standard, for at få tilladelse til at måtte bruges på vejene. Mange køretøjsejere har ingen ideer om hvordan dette gøres, og hvorfor det er vigtigt. Opgradering til den seneste Euro 2 har dog en række fordele ud over, at bilen udstøder mindre skadelige gasser i atmosfæren. Den største fordel er meget bedre brændstofforbrug på grund af forbedret indtags effektivitet. Den anden gode ting ved at skifte er, at det øger videresalgsværdien af køretøjet, da det betyder at folk der køber det, ikke skal købe og installere et konverteringssæt. Når du bestemmer dig for, at konvertere til et nyt system er det altid en god idé, at købe det bedste konverteringssæt som du kan finde. På den måde kan du være sikker på dens pålidelighed og lange levetid.

Hvad består et godt Euro 2 konverteringssæt af?

Euro1-Euro2-D3-konverteringssættet er hovedsagelig et sæt, der konverterer din Euro 1-kompatible bil til et Euro 2-kompatibelt køretøj. Dette gøres ved at erstatte forkatalysatoren, ændre omdrejningstallet og foretage et par andre ændringer. Alle disse alternativer er lavet med det formål at sikre, at skadelige gasser ikke kommer ud i miljøet gennem køretøjet. For nogle køretøjer kan der være et lille fald i ydeevnen, når det kommer til tophastighed eller acceleration, selv om det er ubetydeligt hvis det er et kvalitetssæt. Når du køber et konverteringssæt fra os, kan du være sikker på at det vil indeholde alt hvad der kræves, for at opgradere køretøjet til den krævede Euro2 standard og bilen vil også komme igennem en inspektion.

Køb reservedele til koldstartsregulering online

Hvis du gerne vil konvertere din bil fra Euro 1-kompatabilitet til Euro 2, så finder du på bildele-online.dk alle de reservedele som du skal bruge for, at kunne gøre dette. Hvis du mangler andre reservedele så har butikken mere end 200.000 forskellige reservedele. Skulle du ikke helt være sikker på hvilken reservedel som passer til dine behov, så finder du på hjemmesiden en søgefunktion som kan hjælpe dig, skulle du stadigvæk have problemer, så kan du tage kontakt til vores eksperter, som alle står klar til at besvare alle de spørgsmål som du måtte have.

Feedback