Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Kopholder køb billigt online

2 Produkter
Holder, Kopholder
FEBI BILSTEIN
Holder, Kopholder
33073
Indbygningsside:  bag
kr. 285,73
Art.nr.:  10022997

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Holder, Kopholder
FEBI BILSTEIN
Holder, Kopholder
33075
Indbygningsside:  foran
kr. 276,38
Art.nr.:  10022999

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Køb Auto Kopholder hos os og spar penge

Ønsker du at slippe for at stå og vente på den lokale tankstation, eller stå ude i kulden, med en varm kop kaffe i hånden? I stedet for at vente på at du er færdig med din kop kaffe eller te, kan du få installeret en auto kopholder i bilen, som gør at du nemt kan tage din yndlingsdrink med dig i din bil. En kopholder er et simpelt stykke tilbehør til bilen, der til trods for dens beskedne natur, har en vigtig funktion for kaffe og te elskere rundt omkring i landet. En kopholder er ikke overraskende et billigt stykke tilbehør, da dens funktion trods alt er ret så beskeden, men der er alligevel en del penge at spare, hvis du vel og mærke køber din kopholder her hos os. 

Stort sortiment af spændende produkter 

Her i shoppen sælger vi mere end blot kopholdere, og du er velkommen til at kigge på hvad vi ellers har at tilbyde, inden du lægger din ordre. Du kan nemlig nyde godt af vores tilbud om gratis levering, så længe du lever op til et par enkelte krav. 

Gratis levering ved køb på 500 kroner 

For at slippe helt for alle leveringsomkostninger, skal du blot købe for 500 kroner eller mere, når du handler her på bildele-online.dk. Ved at kombinere din auto kopholder med andet tilbehør, eller bestemte autodele, kan du snildt komme op på 500 kroner, og dermed undgå leveringsomkostninger. Vores tilbud gælder i hele landet, og så dækker det alle produkter du kan finde her i vores butik. 

Feedback