Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Der findes mange låsesystemer på din bil - sikkert flere end du regner med. Der er en lås til motorhjelmen, en til bagsmækken og til begge døre. Ja, og så naturligvis også til starteren. Det er ikke kun låsen i sig selv, der udgør et låsesystem. Som ordet ”system” antyder, så er den en del af et større system, som forgrener sig til andre dele i bilen. Der er mange ting, der skal spille sammen, før et låsesystem virker optimalt. Virker den elektroniske låseknap til dine døre pludselig ikke, kan der være mange ting, der er årsag til defekten. Oplever du udfordringer med nogle dele af dit låsesystem, bør du altid sørge for, at du udskifter de originale dele med rigtig gode kvalitetsdele. Ved at købe dårligere reservedele ender du med at købe katten i sækken, som sandsynligvis hurtigt skal skiftes ud igen.

Godt og billigt låsesystem til din bil

294 Produkter
Lås, Dør
VALEO
Lås, Dør
256416
Indbygningsside:  foran, venstre
kr. 419,78
Art.nr.:  10473719

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
febi Plus, Håndtag, Motorhjelmslås
FEBI BILSTEIN
febi Plus, Håndtag, Motorhjelmslås
26211
kr. 97,54
Art.nr.:  10016963

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
febi Plus, Kontakt, Bagklap
FEBI BILSTEIN
febi Plus, Kontakt, Bagklap
46501
kr. 2.444,48
Art.nr.:  15208747

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Udskiftning af låsesystem

Når dit låsesystem skal udskiftes, er der mange dele, der kan være årsagen til en mulig brist. Men tag fx førersidens dør. Her tilhører håndtaget til døren også låsesystemet, da det er her, hvor den første aktion finder sted. Ved at løfte i håndtaget sætter du gang i en procedure, som blandt andet involverer flere manuelt bevægende dele - og disse bliver naturligvis udsat for slid i løbet af din bils levetid. Ved udskiftning af dele skal der åbnes op i siden af døren, så du kan se ind til mekanikken. Når du har lokaliseret ”ophavsmanden”, skal denne eller disse udskiftes helt korrekt - ellers kan dit låsesystem ikke fungere. Der må ikke være en eneste fejl i installationen, da den ene fejl går ud over resten af systemet. Har du ikke selv forstand på at skifte dele til et låsesystem, bør du spørge en ven om hjælp eller gå til din mekaniker.

Køb billige dele til låsesystemet på bildele-online.dk

Har din bil behov for et nyt håndtag til bildøren, et nyt låsesystem til kølerhjelmen eller måske en til bagsmækken? Så køb billige reservedele til dit låsesystem her på bildele-online.dk. Vores team består af fagligt kompetente folk, som altid kan rådgive, hvis du har behov for hjælp til at finde de rigtige dele.

Feedback