Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Lastholdere køb billigt online

1 Produkter
Holder, Tagbærer
WESTFALIA
Holder, Tagbærer
521660700001
kr. 3.461,14
Art.nr.:  14843280

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Spar penge på Auto Lastholdere online

Køb en tagbærer hos en pålidelig producent med mange års erfaring bag sig, så du er sikker på at processen fra køb til den endelige levering fungerer som den skal. Vi har gennem årene leveret tusindvis af reservedele til både private og erhverv her i Danmark, hvilket har givet os den nødvendige ekspertise der skal til for altid at levere det rette produkt til tiden. Vi kan af gode grunde ikke matche en lokal forhandlers leveringstid, hvis han allerede har reservedelen på lager, men de fleste lokale forhandlere har netop ikke et stort udvalg af autodele, og noget så specifikt som auto lastholdere er sjældent noget de har liggende bag ved disken. Her i butikken finder du et markant større udvalg, og så kan du shoppe døgnet rundt, i ly for regn og dårligt vejr bag din computerskærm. 

Store mærker med lastholdere 

Der findes en håndfuld glimrende udviklere af lastholdere her i Europa, og en af disse er tyske Westfallen. Vi har valgt at tilbyde et glimrende udvalg fra Westfallen på grund af deres pålidelighed når det kommer til kvalitet og pris. Disse lastholdere er billige, kvaliteten taget i betragtning, og så findes der nok variationer til at dække de flestes behov. 

Sikker og hurtig levering til din adresse 

Når du har fundet dit foretrukne produkt blandt vores auto lastholdere udvalg, kan du vælge at få sendt din ordre direkte til døren, din arbejdsplads, eller måske et lokalt værksted. Uanset hvad sender vi din ordre afsted så hurtigt som muligt – du skal nemlig aldrig vente længe på dine ordrer, når du shopper på bildele-online.dk. 

 

Feedback