Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Lukkemekanisme/dørbetjening køb billigt online

1 Produkter
Kontakt, Dørkontakt
BOSCH
Kontakt, Dørkontakt
0 343 107 002
kr. 46,32
Art.nr.:  10574561

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Auto Lukkemekanisme dørbetjening gør hverdagen nemmere

Har du problemer med din auto lukkemekanisme dørbetjening til bilen? Hvis der ikke bliver reageret på normal vis, når du benytter dørbetjeningen, er det som regel fordi du bliver nødt til at udskifte den med en ny. Heldigvis koster denne udskiftning ofte under 100 kroner, hvilket gør det til et irriterende, men langt fra økonomisk problematisk, problem. Du kan altså løse problemet med en billig udskiftning, som du enten kan få løst på det lokale værksted, eller klare hjemme i garagen hvis du har de nødvendige færdigheder. Hvis du overvejer at få klaret opgaven af professionelle, har vi et rigtig godt tip til dig, som du kan læse mere om nedenfor. 

Lad en montagepartner løse problemet 

Her i shoppen kan du nemt få kontakt til en af vores utallige montagepartnere rundt omkring i landet. Hvad er en montagepartner? Det er kort sagt et værksted, eller en kæde af værksteder, som vi har allieret os med i et forsøg på at hjælpe så mange bilister som mulig. Ved at benytte en montagepartner slipper du for besværet ved selv at klare din bilreparation, som ofte kan gå galt på 500 forskellige måder. Vores montagepartnere er godt uddannede, og så findes der altid en i dit nærområde. For at finde den nærmeste montagepartner skal du klikke på "Montagepartner" linket i bunden af siden, hvorefter du kan indtaste dit postnummer, eller navnet på din by. Når du har gjort dette vælger du en radius du ønsker at søge i, for eksempel i nærheden af din arbejdsplads eller dit hjem, hvorefter du får en liste over montagepartnere. Nu skal du bare gribe telefonen og ringe dem op, fortælle dem om dit problem, og bestille en tid hvor de kan montere din nye auto lukkemekanisme dørbetjening. Det er såre simpelt – du møder bare op på den dato i aftalte, med din bil og dine reservedele, og så lader du dem ellers bare klare opgaven for dig mens du venter. 

Sådan slipper du for leveringsgebyret 

Hvis du er typen der elsker at slippe for leveringsgebyrer, er du præcis ligesom vi er. Heldigvis er det nemt at slippe for leveringsgebyrer, når du køber reservedele her på bildele-online.dk. Du skal nemlig blot købe for 350 kroner, før at vi dækker hele leveringsgebyret. Dette tilbud er fleksibelt, forstået på den måde at den dækker ting såsom auto lukkemekanisme dørbetjening produkter fra alle producenter, samt alle autodele og tilbehør vi har i butikken. 

Feedback