Gå til indhold Gå til navigationsmenu

På drivakslen, som spiller en central rolle ift. motoren, findes der en manchet, som er med til at beskytte. Drivakslen er den del, som sørger for, at motorkraften bliver kanaliseret ud i hjulene, så bilen begynder at køre. Manchetsættet er med til at beskytte denne. En manchet ligner en lille gummihat med små trapper eller riller på. Nogle kalder det et bælgsæt, som sidder på drivakslen. Er du ude for, at din manchet er gået i stykker, tjener den ikke længere det formål, den er skabt til. Skift den derfor hurtigt ud med en ny.

Manchetsæt beskytter motoren

1.426 Produkter
Bælgsæt, Drivaksel
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Bælgsæt, Drivaksel
J2887004
kr. 70,73
Art.nr.:  10144248

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Bælgsæt, Drivaksel
HERTH+BUSS JAKOPARTS
Bælgsæt, Drivaksel
J2885002
kr. 75,52
Art.nr.:  10143028

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Sådan skifter du et manchetsæt

Når du skal skifte manchetsæt på din drivaksel, skal du afmontere forhjulet først. Det er her i denne ende, hvor du finder drivakslen. Derefter skal du løsne den centrale møtrik på selve drivakslen, hvorefter du tager bærekuglen helt af. Træk nu bærearmen nedad, så du kan få fjederbenet fri fra bærearmen. Når du har gjort dette, kan du trække fjederbenet helt ud forneden, så du kan få drivakslen ud af navet. Herefter kan du nu klippe den gamle manchet af. Før du monterer det nye manchetsæt, bør du undersøge, om den yderste del af drivakslen kan kan tages af. Grib fat i akslen og selve det yderste led og træk ud og ind i samme retning som akslens længde. Hvis du mærker et slør, skal du tage den af. Kan du ikke finde nogle udvendige låsemekanismer, skal du bare slå hovedet af. Nu er du klar til at montere den nye manchet på drivakslen - slå hovedet på igen, når dette er gjort.

Find dine billige manchetsæt på bildele-online.dk

Du køber billige manchet her på siden, hvor du finder markedets bedste modeller. Vi har nogle af branchens laveste og skarpeste priser på alle reservedele til din bil - så derfor behøver du kun at handle hos os.

Feedback