Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Navigation køb billigt online

1 Produkter
Højtalersystem
HELLA
Højtalersystem
9MM 863 164-051
kr. 1.381,14
Art.nr.:  10099304

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Navigation – højtalersystem og tilhørende dele

God kommunikation i en bil kommer fra et godt højttalersæt, som man implementerer i bilen. Det har typisk været radio, men i dag ser man stort set alle biler med indbygget navigation. For at navigationen skal fungere upåklageligt og uden at genere føreren af bilen, skal den pågældende navigation have højttalere, som kan afgive et klart og tydeligt lydsignal. På den måde bliver det hele langt mere sikkert, da føreren ikke skal koncentrere sig om at se på skærmen for at få et overblik over, hvad der sker. Det er et langt større sikkerhedstiltag at anvende navigation med lyd, da det ikke fjerner fokus fra selve trafikken.

Naviger sikkert med et godt højttalersystem

Alle informations- og navigationssystemer er udstyret med højttalere. Det er de som sagt for at kunne levere information, uden at føreren skal fjerne fokus fra vejen. Men i dag handler navigation også om den komfort, der leveres med et godt navigationssystem. Typisk er dette integreret med et højttalersystem og en radio, så det hele er samlet ét sted. Det gør det meget nemmere at navigere, og der kommer signaler via samme højttalere - uanset om det er fra navigation eller fra radio. For at få den optimale navigation skal din bil have et fuldt funktionelt højttalersystem, som fås ganske billigt her.

Billig navigation hos bildele-online.dk

Skal din bil have ny navigation og/eller et nyt højttalersystem, bør du bestemt gå efter kvaliteten frem for alt. Vi har utrolig billig navigation, og vi har nøje udvalgte systemer, så du får optimal komfort med et velfungerende navigationssystem og højttalere til signalet. Vi hører blandt de bedste udbydere inden for reservedele, som vi forhandler til nogle af nettets billigste priser. Find din billige navigation her hos os, og spar penge.

Feedback