Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Nummerpladelys køb billigt online

130 Produkter
Lamper, Nummerpladelys
TYC
Lamper, Nummerpladelys
15-0063-00-2
Indbygningsside:  bag
kr. 67,56
Art.nr.:  10961677

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Lamper, Nummerpladelys
VAN WEZEL
Lamper, Nummerpladelys
0330920
Indbygningsside:  bag
kr. 88,75
Art.nr.:  10627100

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Nummerpladelys med ekstra god belysning

Køb et spritnyt og velfungerende nummerpladelys til bilen, som gør det nemt at se bilens nummerplade. Ligesom pærer i huset har pærerne i bilen også en begrænset levetid, og nummerpladelys ryger ofte relativ hurtigt. Vi har pærer fra Van Wezel, Hella og mange andre producenter, og vi har helt sikkert også den rette belysning til lige netop din bil. Du kan eventuelt indtaste bilens registreringsnummer under vores køretøjsfilter, hvorefter vores database præsenterer dig for kompatible lys.

Et lovpligtigt krav

Det er sjældent man hører om folk der får bøder på grund af defekt eller manglende nummerpladelys, men det er faktisk et lovkrav at have velfungerende belysning på nummerpladen. Ifølge loven skal man benytte 1 til 2 lys, der er af høj nok kvalitet til at man kan tydeligt kan læse bilens nummerplade 20 meter væk. Mindst én pære skal være hvid, men da langt de fleste nummerpladelys er hvide, er dette intet problem. Er din nuværende pære blevet lidt for sløv, eller gået i stykker, er det vigtigt at du bestiller en ny så hurtigt som muligt, i tilfælde af at du på et eller andet tidspunkt kører når det bliver mørkt, hvilket er noget som alle bilister gør før eller siden.

Find en god pære her på siden

Nummerpladelys er heldigvis en billig investering, da de fleste slags pærer de sidste mange år er blevet billige at producere. På bildele-online.dk er prisen ligeledes lav på alle andre reservedele, hvad end der er tale om lys, bremsesystemer, bundkar, stempler eller alle andre tænkelige kategorier af autodele.

Feedback