Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Nummerpladeholder skal ajourføres

1 Produkter
Holder, Nummerplade
DT SPARE PARTS
Holder, Nummerplade
4.62487
kr. 678,89
Art.nr.:  12995954

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Per den 15. oktober 2015 da er det lovpligtigt at alle køretøjers nummerplader skal monteres ved hjælp af to skruer. Dette lovgives, for at det bliver nødvendigt at skulle bruge en skruetrækker, for at kunne afmontere en nummerplade. En grund hertil er, at det skal gøres mere besværligt for tyve at stjæle autodelen. Med den nye lovgivning medfølger nye nummerpladeholdere, der gør det muligt at påsætte sin nummerplade rigtig jævnfør den nye lov.

Ny nummerpladeholder

Nummerpladeholdere fås i mange tilfælde i sæt af to styk, grundet at de fleste almene køretøjer har nummerplade for og bag. Nummerpladeholderne er forholdsvist nemme at montere i de fleste tilfælde. Er man i tvivl om hvordan man skal montere holderne, da tilrådes det at få en professionel til at gøre det for en. Nummerpladeholderne findes blandt andet med selvskærende rustfri skruer, der skal skrues direkte ind i de patentererede holdere. Det vil sige, at man hermed ikke borer ind i selve køretøjets karosseri. Dette er for at sikre, at rustskader undgås og at der ikke indvirkes på køretøjers rustgaranti med mere.

Logo på nummerpladeholderen

Man kan få nummerpladeholdere, hvori et ønsket logo kan trykkes. Derudover er de fleste designs af de nye retmæssige nummerpladeholdere generelt meget enkle og klassiske, så de ikke larmer hvad angår udseendet på et køretøj. Udvalget af nummerpladeholdere er bredt og forhandles adskillige steder.

Der er ikke forskel på nummerpladeholder og nummerpladeramme, nummerpladeramme er blot en anden betegnelse.

Feedback