Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Olie køb billigt online

39 Produkter
Olie, Akselgear
MOBIL
Olie, Akselgear
API GL-5, 201520504530
150628
kr. 2.352,97
Art.nr.:  15623853

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Hvorfor er smøremidler vigtige for motoren?

Alle bilister ved, at der er en ting som du ikke må ignorere på bilen og det er den lille olielampe som sidder i instrumentbrættet, hvis den begynder at lyse, så er det tid til at skulle skifte olie på motoren. Det er ikke kun en god idé at skifte bilens olie med jævne mellemrum - det er en vigtig del af vedligeholdelsen af din bils motor, og for at sørge for at den kører korrekt. Smøremidler kaldes også for olier, og som udtrykket antyder, bliver olie eller smøremidler brugt til, at smøre dele af din bil som motor, gearkasse og den hydrauliske kobling. Faktisk er smøremidler så vigtige, at brug af de rigtige kan betyde forskellen mellem en forlænget levetid på en motordel, eller en udskiftning efter kort tid. Det er derfor, at du altid skal købe den bedste kvalitet af smøremidler som du kan finde. Kontroller altid fabrikantens hjemmeside, eller bilens instruktionsbog for forslag til klasse og mærke af smøremiddel, som skal anvendes til den bil som du ejer.

Hvornår skal du skifte olie?

Det er vigtigt at forstå at alle køretøjer er forskellige og derfor skal du vide at tidspunktet hvor der skal skiftes olie, afhænger af det køretøj du ejer og hvor meget det køres. Det er dog vigtigt at du husker på, at motorolie bliver brugt til at holde motoren ren for snavs og småpartikler, så det er vigtigt at du sørger for, at skifte olien med jævne mellemrum da du ellers risikerer, at ødelægge motoren i bilen. Når det er sagt, anbefaler nogle eksperter, at du skifter olie oftere hvis du ejer en ældre model.

Find god motorolie til gode priser

Hvis du står og mangler ny motorolie til din bil, så har bildele-online.dk et meget stort udvalg af forskellige motorolier fra alle de kendte oliproducenter som FUCHS, Shell, Mobil 1, Castrol, og mange andre. Der sælges kun original motorolie, så du er sikker på at den olie som du får, er af absolut topkvalitet. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken form for olie som du skal købe til din bil, så står vores hold af eksperter klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Feedback