Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Oliestandsmåler køb billigt online

1 Produkter
Oliepind, Hydraulik
FEBI BILSTEIN
Oliepind, Hydraulik
38143
kr. 32,50
Art.nr.:  10027434

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Leveringsdygtig
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om en Oliestandsmåler

Nogle gange ser det ud som om de moderne biler der forlader fabrikken, har mere til fælles med en computer end de køretøjer, som vores bedsteforældre kørte i. Mange nye biler er fyldt med computerchips, sofistikerede sensorer og andre diagnostiske værktøjer, som måler alt fra dæktryk til brændstofeffektivitet og viser denne information direkte på instrumentbrættet. Der er dog en stor undtagelse, de fleste bilister stoler stadig på den gode gammeldags pind for at måle niveauet af motorolie i motoren. Alle bilister ved, at motorolie spiller en vital rolle i bilens levetid, og de fleste bilister husker også, at tjekke hvor meget motorolie der er tilbage på motoren. Først og fremmest bliver motorolie brugt til at smøre de bevægelige dele af din bils motor. Bilmotorer kører ved tusindvis af omdrejninger, og har derfor brug for at blive smurt, så de forskellige dele ikke gnider op ad hinanden, det er også vigtigt at motoren bliver holdt ren for snavs og småpartikler, da disse ellers kan ødelægge motoren.

Hvad er en oliestandsmåler

De fleste biler har allerede en oliestandsmåler indbygget i diagnosesystemet om bord. Hvis olieniveauet falder til det punkt hvor der er et alvorligt problem, vil trykket falde, og en lampe vil advare føreren af bilen om at der er noget galt. Hvis olieniveauet er for højt i motoren så vil det lægge belastning på pakningerne i motoren så de hurtigere bliver ødelagt, men det udgør også en brandfare. Selvom moderne olieniveaumålinger gør dig opmærksom på mulige mangler relativt hurtigt, skal du stadig jævnligt måle olieniveauet på dit køretøj.

Køb reservedele til gode priser

En ny oliepind er ikke noget der koster en bondegård, men der kan være forskelle i kvaliteten af de oliepinde som du kan købe på internettet, hvis du køber dine reservedele hos bildele-online.dk, så ved du at du kun får dele som er af meget høj kvalitet. Selv til de mere sjældne bilmodeller, finder du ofte de rigtige reservedele på vores lager. Hvis du skulle være i tvivl om en reservedel passer til dine behov, så kan vores søgefunktion hjælpe dig med hurtigt og præcist, at finde den rigtige oliemåler til din bil!

Feedback