Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Planetgear til flere modeller

3 Produkter
Pakningssæt, Planetgearkasse
FEBI BILSTEIN
Pakningssæt, Planetgearkasse
04339
kr. 254,39
Art.nr.:  10002221

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Pakningssæt, Planetgearkasse
FEBI BILSTEIN
Pakningssæt, Planetgearkasse
45089
kr. 78,38
Art.nr.:  14547947

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

I vores alsidige sortiment af reservedele og biltilbehør fører vi flere typer af planetgear til forskellige bilmærker. Planetgear anvendes især til automatgearkasser, men nu om dage ses planetgear også i nogle hybridbiler, hvor man sammenkobler forbrændingsmotor og elmotor. Vores udvalg er dog centreret omkring biler med automatgearkasse, hvor vi tilbyder planetgear til en lang række forskellige bilmærker. Alle gear er af høj kvalitet og til en rimelig pris.

Planetgear i automatgear

I automatgearkasser findes flere serieforbundne planetgear. En fordel ved planetgear er, at man kan opnå et højt moment i en meget kompakt udførelse. Et planetgear fungerer bedst ved lave omdrejningstal, og samtidig kan der skiftes alene ved, at man bremser, hvilket er en egenskab, der udnyttes i automatgearkasser. Man får på denne måde en veksling uden ryk, og således en meget behagelig kørsel. Af blandt andet disse grunde er automatgear blevet stadig mere poulært blandt danske billister.

Planetgear giver behagelig kørsel

Især i USA er automatgear dominerende, og foruden den behagelig rykfri kørsel giver automatgearet samtidig en vis lettelse for billisten, som kan nøjes med at koncentrere sig om styring og opbremsning. Imidlertid skal man være opmærksom på, at biler med automatgear er mere vanskelige at bugsere, blandt andet fordi motoren skal være i gang for, at gearet fungerer. Vi tilbyder planetgear til automatgearkasser i bredt sortiment til fornuftige priser.

Feedback