Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Plejlstang køb billigt online

2 Produkter
Plejlstang
FEBI BILSTEIN
Plejlstang
38079
kr. 354,62
Art.nr.:  10027389

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Plejlstang
DT SPARE PARTS
Plejlstang
7.54603
kr. 866,72
Art.nr.:  13008515

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Plejlstang der fungerer til mange modeller 

Er din nuværende plejlstang gået i stykker, eller beskadiget i en sådan grad at den skal skiftes ud? Plejlstangen er en vigtig del af forbrændingsmotoren, eller kompressoren der sidder mellem krumtapakslen og stemplet. Helt basalt er plejlstangens opgave at overføre kraften fra et stempel til krumtapakslen. Uden en fungerende plejlstang kommer du ikke langt i bilen, da den af gode grunde er absolut altafgørende for at bilen kan køre eller ej. Her på siden har vi altid en billige plejlstang eller to til salg, som fungerer til mange forskellige motorer, og så er kvaliteten samtidig helt i top. Takket være gode leverandøraftaler kan vi året rundt tilbyde plejlstænger til lave priser, og sammenligner man vores priser med priserne i en tilfældig, fysisk butik, kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at købe det hos os.

Erfaring og knowhow i branchen

Vores butik er en del af virksomheden Delticom, som er Europas største online dækforhandler og reservedeleforhandler. Gennem Delticom har vi de nødvendige kontakter der gør at vi kan købe stort og billigt ind af alle reservedele, samt et smart lager- og distributionssystem, som tillader os at tilbyde korte leveringstider på alt lige fra en plejlstang og en krumtap, til små møtrikker og bolte, indendørs belysning, bundkar og meget andet.

Her slipper du for at betale for levering

På bildele-online.dk tilbyder vi gratis levering allerede ved 500,00 kr. Da en plejlstang altid koster mere end 500,00 kr, i hvert fald hvis det ikke skal være en plejlstang der ikke går i stykker efter et år, slipper du for at betale for leveringen til din adresse, eller til en af vores monteringspartnere, hvis du ønsker at få udskiftet din plejlstang på et værksted.

Feedback