Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Til alle biler og køretøjer generelt hører der et brændstofsystem til. Systemet er yderst komplekst, idet der er så mange forskellige dele og komponenter, der er afhængige af hinanden. En af de dele, som brændstofsystemet også er afhængigt af, er en pulseringsdæmper.

Køretøjsfilter
Forfin søgning

Pulseringsdæmper – en vigtig del af brændstofsystemet

1 Produkter
Dæmper, Brændstofpulsering
BOSCH
Dæmper, Brændstofpulsering
0 280 161 212
kr. 872,06
Art.nr.:  10556921

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Levering som regl
efter en hverdag
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Sikrer passende mængder brændstof

Hvis en motor skal have de optimale betingelser for at kunne arbejde, skal den løbende have en fast tilførsel af brændstof. Disse leveres i faste proportioner - og det er den funktion, som en pulseringsdæmper varetager. Den sørger for, at der kommer den helt rette mængde ind, og ved brug af impulser bliver en foruddefineret mængde brændstof leveret til motoren. Pulseringsdæmperen sørger altså for at dæmpe impulserne, så der ikke kommer for mange impulser og for meget brændstof. Motoren fungerer bedst med den helt rette mængde, og derfor er denne funktion ekstremt vigtig.

Find din nye pulseringsdæmper

En pulseringsdæmper er en lille reservedel, som altid kan skiftes ud. Det kan være, at den ikke formår at levere varen længere, fordi den er slidt og ødelagt. Derfor skal den skiftes ud, hvis den ikke længere kan opfylde sin arbejdsopgave ved at dæmpe impulserne, så motoren får den helt rigtige mængde benzin eller diesel. Derfor skal du sørge for at skifte den omgående, hvis du opdager en fejl eller nedsat funktionsevne. Er du i tvivl, om den virker, bør du få foretaget et serviceeftersyn. Der er mange penge at spare ved selv at skifte denne lille del, men du skal selvfølgelig ikke forsøge dig, hvis du aldrig har arbejdet med en motor eller et brændstofsystem før. Når denne del skal skiftes, kan du finde en rigtig god og billig pulseringsdæmper her på bildele-online.dk. Vi har et godt og bredt udvalg inden for alle typer reservedele, og vi har også dele og komponenter, der passer til dit køretøj.

Feedback