Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Refleks køb billigt online

59 Produkter
Reflektor
VAN WEZEL
Reflektor
5874930
Indbygningsside:  bag
kr. 96,24
Art.nr.:  13966896

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Reflektor
VAN WEZEL
Reflektor
5896930
Indbygningsside:  højre, Kofanger
kr. 86,23
Art.nr.:  15023619

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Bliv set i trafikken

Har du fået smadret en refleks på bilen? En af de ting som oftest går i stykker på bilen, er en eller flere reflekser, der har haft kontakt med en uopmærksom billist på parkeringspladsen. Gør dig selv en tjeneste og hav en eller flere reflekser liggende, da biler med ødelagte reflekser har det med at tiltrække politibiler og bøder.

Gul, rød eller orange?

Langt størstedelen af vores reflektorer er røde, men vi har også en lille håndfuld gule og orange produkter, af lige så høj kvalitet som vores røde produkter. En rød refleks er måske at foretrække i de fleste situationer, og det er også denne farve som vores kunder foretrækker, dog er der situationer hvor en orange eller lysere gul er den bedste løsning – vi giver dig i hvert fald mulighed for at købe det du foretrækker.

Lave priser på andre reservedele

En enkelt refleks er en billig investering i en reservedel, som ikke er altafgørende, men alligevel vigtig for sikkerheden. Dog kan prisen på levering af en enkelt refleks være for høj en pris at betale, når du ved at lave en større ordre kan slippe for overhovedet at betale for leveringen. Ved at lægge flere reservedele i kurven sammen med din refleks, kan du nyde godt af vores tilbud om gratis levering i hele landet. Det eneste krav er at din ordre skal op på minimum 699 DKK, som bliver svær at opfylde med en refleks eller to. Mange af vores kunder vælge at købe ny motorolie, vinduesviskere eller andre reservedele, som jævnligt skal udskiftes. På den måde er du også godt sikret i fremtiden, til en fast, lav pris, som du altid kan forvente på bildele-online.dk.

Feedback