Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Regeneration sod-/partikelfilter køb billigt online

12 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om din bils regeneration sod-/partikelfilter

Et dieselpartikelfilter kaldes også DEF, og er designet til at fjerne dieselpartikler, som også kaldes sod fra udstødningen. Alle dieselmotorer har dette filter, fordi det hjælper med til at sikre, at disse partikler ikke kommer ud i luften, hvilket forårsager forurening. Men når filteret begynder at gå i stykker i din bil, eller hvis bilen begynder at vise tegn på problemer som sort røg, standsning eller at advarselslamperne i bilens instrumentbræt begynder at lyse, kan dette være alarmerende for køretøjets ejer, men i de fleste tilfælde vil det være nok bare at udskifte filteret, især hvis bilen er mindre end tre år gammel. Alt du skal bruge, er det der hedder et regeneration sod-/partikelfilter værktøj. Dette er en simpel enhed eller et værktøj, der kan bruges til at rense filteret. Når filteret er rent, kører bilen som ny.

Sådan rengør du dit regeneration sod-/partikelfilter?

Rengøring af regeneration sod-/partikelfilteret kræver generelt at du skal gå gennem en række trin. Du kan sagtens gøre det hjemme, det eneste du skal bruge er det rigtige værktøj. Disse værktøjer varierer i type og størrelse. De kommer også med et sæt instruktioner, som du hurtigt kan følge for at rense filteret. Det kritiske punkt her er dog, at det ikke altid er noget som er nemt at gøre hjemme, hvis du ikke har nogen tidligere reparationserfaring. Hvis du selv efter du har rengjort filtret oplever problemer, så kan det være en god idé at tage kontakt til din professionelle mekaniker. Det er det første skridt for at sikre, at dit filter er rent. Værktøjerne kan også bruges senere for at sikre, at disse partikler fjernes og for at modvirke deres opbygning inden det er for sent.

Mangler du nye reservedele?

På bildele-online.dk finder du mere end 200.000 forskellige reservedele, det er lige meget om du mangler reservedele til den sidste nye Porsche eller om du har en gammel veteranbil stående i garagen, så har vi helt sikkert den reservedel som du skal bruge. Hvis du skulle være i tvivl om hvilken reservedel der passer til den bil som du har, så står vores hold af eksperter klar til, at besvare alle dine spørgsmål. Har du delnummeret på den del som du mangler, så bliver det nemmere at finde den reservedel som passer til dit køretøj.

Feedback