Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Relæ køb billigt online

5 Produkter
Relæ
HELLA
Relæ
4RA 007 507-061
kr. 624,97
Art.nr.:  14815763

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Relæ
HERTH+BUSS ELPARTS
Relæ
75898207
kr. 305,22
Art.nr.:  11075237

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Relæ
VEMO
null, Relæ
V30-71-0028
kr. 1.481,76
Art.nr.:  12109579

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
null, Relæ
VEMO
null, Relæ
V30-71-0029
kr. 1.358,63
Art.nr.:  12109589

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Auto Relæ produkter i et stort sortiment

Har du brug for et helt nyt auto relæ til bilen? Et relæ har, ligesom mange andre autodele i bilen, en vigtig funktion. De relæer du kan finde til blinklys er ofte vidt forskellige, da producenterne af disse skal lave mange forskellige udgaver, alt efter hvilken bil de produceres til. Da der ikke findes en enkelt standard at lave auto relæ ud fra, mener vi det er vigtigt at kunne tilbyde en bred vifte af disse produkter, både til dig og vores andre besøgende. Du slipper altså for at kigge andetsteds efter et auto relæ, da vi har til langt de fleste bilmærker og modeller. Vi har blandt andet mærker som Bosch, Metzger, DT og Blue Print, samt mange andre udviklere, og vi har helt sikkert også et auto relæ til dig. Fælles for vores mange glimrende mærker er, at de alle fås til gode priser. Vi har nemlig sørget for at holde prisen nede på vores udvalg af relæ, så du aldrig kommer til at betale overpris for at fikse din bil – i hvert fald ikke hvis du handler her hos os. 

Indtast varenummeret og find frem til produktet  

Hvis du er så heldig at sidde inde med et varenummer på dit ønskede auto relæ, skal du blot indtaste dette i søgefeltet foroven. Vores database vil herefter lynhurtigt kigge alle vores produkter igennem, i jagten på dit ønskede produkt. Dette sparer dig en masse tid, som ellers ville være brugt på at kigge igennem utallige produkter, i håb om at finde et der matcher din bil. De fleste relæer ligger mellem 5 til 42W, men har du behov for et kraftigere et af slagsen, har vi også disse her i shoppen. Er du i tvivl om hvilket type relæ du har brug for, kan vi anbefale at du kigger forbi dit lokale værksted, eller tager et kig i manualen der kom med din bil. På værkstedet kan de hjælpe dig med at finde det rette varenummer, og så ellers installere det nye relæ for dig, når det ankommer med posten.  

Fri fragt på din ordre  

Når du bestiller autodele her på bildele-online.dk, kan du altid forvente fri fragt på ordrer over 500,00 kr. Vi mener selv at dette er en yderst rimelig grænse, og så inkluderer den selvfølgelig også auto relæ produkter, uanset antal og vægten af din ordre. Vi sender fragtfrit til både private og erhverv, så længe der købes for 500,00 kr. 

Feedback