Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Service eftersyn køb billigt online

8.911 Produkter
Tændrør
NGK
Tændrør
ZGR5A
5839
kr. 31,95
Art.nr.:  10392705

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Iridium, Tændrør
BOSCH
Iridium, Tændrør
HR 6 KI 332 S, HR6KI332S
0 242 240 656
kr. 55,65
Art.nr.:  10540659

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Skal du snart til service eftersyn? 

Hvis der er noget som alle bilejere kan se frem til, er det service eftersyn. Nyere biler kan af gode grunde køre lidt længere, inden det uundgåelige service eftersyn banker på døren, men du er før eller siden nødt til at trille ind på det lokale værksted. Her vil der typisk blive gennemgået en masse forskellige områder, alt efter hvad du ønsker og hvad værkstedet tilbyder. Typisk vil der blive kigget på vinduesviskere, bremser, dæk, luftfiltre, olien og oliefilteret, men mange vælger også at kigge nærmere på bilens tændrør og bundkar, hvis der opstår problemer ved olieskiftet.  

Vi har alt hvad du skal bruge til et service eftersyn

Derfor har vi valgt at samle alle tænkelige reservedele, som du kunne få brug for ved et serviceeftersyn. Alt hvad der står beskrevet ovenfor, lige fra vinduesviskere til tændrør, kan du købe lige her på bildele-online.dk, og ender din ordre med at være højere end 500,00 kr – du kunne eventuelt tilføje en bilolie eller to, til fremtidig brug – sender vi din ordre 100% leveringsfrit. 

Frisk luft i bilen

Noget som ofte er undervurderet, men en vigtig del af en god kørselsoplevelse, er bilens luftfilter og kvaliteten af kabineluften. Bruger du ofte bilen, og gerne i snavsede eller tæt-trafikkerede miljøer, kan det godt betale sig at tage et kig på dine filtre. Disse kan for det meste gennemgås uden hjælp af en mekaniker, da de tit gemmer sig under motorhjelmen. Her er altså et område du selv kan tjekke, og eventuelt udskifte, som både er billigt at nemt at rette op på. Et godt luftfilter koster omkring 100 kroner, men de fås selvfølgelig også i ekstra høj kvalitet – spørg eventuelt hvad din mekaniker ofretrækker, ved dit næste service eftersyn.

Feedback