Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Alle biler skal være udstyret med en signalgiver. En signalgiver, som der er mange af på en bil, er den genstand, som sender det faktiske signal fra kontakten ved et relæ til selve lygten. Når du ønsker at dreje og trykker på blinket, sørger signalgiveren for at videreføre signalet, så lygten rent faktisk blinker og viser, at du har til hensigt at foretage et sving.

Køretøjsfilter
Forfin søgning

Signalgiver – fortæl andre, når du svinger

2 Produkter
Signalgiver
HERTH+BUSS ELPARTS
Signalgiver
75895241
kr. 240,75
Art.nr.:  11075164

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Signalgiver
FEBI BILSTEIN
Signalgiver
46768
kr. 94,96
Art.nr.:  15209145

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Vigtig i forhold til vognbaneskift mm.

Signalgiveren er med til at levere det signallys, der er på siden af bilen. Det er derfor en utrolig vigtig komponent, som er afgørende ift. at signalere dine hensigter i trafikken. En signalgiver er på mange måder med til at agere sikkerheds- og opmærksomhedstavle, så folk kan se, hvad du gør og kan reagere på det. Når du skifter vognbane på motorvejen, skal du altid give signal. Virker din signalgiver ikke, må du faktisk ikke køre på vejene. Det skal bringes i orden, da sikkerheden altid skal være i højsæde.

Holdbar signalgiver på bildele-online.dk

Vi er eksperter i alle reservedele til biler, og vi ved præcis, hvilke dele du står og mangler. Vi har altid et stort udvalg af signalgivere på lager, og du kan naturligvis få hjælp og vejledning i forbindelse med dit køb, hvis du har behov for det. Vores kompetente medarbejdere brænder for deres job, og det kan du mærke, når du handler hos os. Find din nye, billige signalgiver her hos os, og bliv køreklar igen.

Feedback