Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Sikkerhedsbæltesystem køb billigt online

2 Produkter
null, Pære, Kontakt
VEMO
null, Pære, Kontakt
W1,2W
V99-84-0006
kr. 145,46
Art.nr.:  12149245

Mindsteordre: 10
Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om bilens sikkerhedsbæltesystemer

En del af bilen som ofte før i tiden blev påskrevet mindre vigtighed, men som alle i dag ved er af absolut topprioritet er bilens sikkerhedsbæltesystem eller sikkerhedsselesystem, faktisk var der mange biler før i tiden som ikke havde nok sikkerhedsseler i bilen, den kvalitet af de sikkerhedsseler som blev installeret i bilerne var heller ikke god nok til at fastholde passageren hvis der var en kollision. Men i dag er der i mange lande lovgivninger som siger, at der skal være det antal seler i bilen som der er passagerer i bilen.

Betydningen af sikkerhedsselesystemet i dit køretøj

Et sikkerhedsbæltesystem eller sikkerhedsselesystem er meget vigtigt fordi, det er den del af bilen som sikre at passageren ikke kommer noget til hvis der er en kollision. Hvis ikke man er spændt fast når man sidder i bilen så er der en meget større risiko for, at der kan opstå meget alvorlige personskader som endda kan være fatale. Ofte ser man at de personer som bliver slynget ud af en bil under en kollision er som resultat af, at de ikke var spændt fast med en sele. De fleste moderne biler og sikkerhedsseler er forsynet med et alarmsystem, der med det samme gør chaufføren opmærksom på, når en passager åbner sikkerhedsselen under kørslen. Dette er især meget nyttigt for bilejere, der har små børn. Du bliver med det samme informeret med en alarmlyd og en lampe på instrumentbrættet som lyser hvis en af børnene spænder sig op.

Lovgivningen om sikkerhedsseler

Faktisk er det ikke kun vigtigt, at du sørger for at der er nok sikkerhedsseler i bilen, du skal som fører også sørge for at alle passagerer bruger selen, i Danmark er der nemlig lovgivning som siger at føreren er ansvarlig for passagertransport og om passageren har fastgjort sikkerhedsselen eller ej. Hvis du som fører ikke sørger for, at alle bruger deres sikkerhedssele så får du et klip i kortet hvis personer under 15 år ikke anvender sikkerhedssele, børn under 135 cm ikke anvender godkendt sikkerhedsudstyr tilpasset barnets højde og vægt.Hvis du er på udkig efter et pålideligt sikkerhedsbæltesystem, der vil indikere om sikkerhedsselerne er fastgjort eller ej, kan du på autodele-online.dk finde en masse forskellige reservedele til dit køretøj, det eneste du skal gøre er, at sikre om sikkerhedsselen og indikatoren er kompatible med dit køretøjs elektriske system.

Feedback