Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Skærmplade køb billigt online

1 Produkter
Clip-On, Afdækning, Enderør
HJS
Clip-On, Afdækning, Enderør
81 01 9245
kr. 97,73
Art.nr.:  11571605

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om bilens skærmplade

Skærmpladen i en bil er det stykke der sidder for enden af udstødningen. Den kaldes også et udstødningsdæksel, og bruges til at forbedre udseendet af det ellers udsatte udstødningsrør, og gøre det æstetisk mere tiltalende. Skærmplader kommer i forskellige former og størrelser, men kan installeres på de fleste udstødningssystemer. Designet kan findes i mange forskellige former, firkantet eller ovalt, så det er et personligt valg at vælge den ønskede skærmplade. Nogle skærmplader har en nedadgående vinkel, og nogle fastholder udstødningsrørets lige linje.

Hvorfor købe en skærmplade?

Som nævnt ovenfor er det en valgfri tilføjelse, og det er derfor et personligt valg. De fleste mennesker beslutter sig dog for at tilføje en rustfri stål-skærmplade, da disse holder meget længere end skærmplader som er fremstillet af andre materialer. For det meste gør en skærmplade ikke andet, end at hjælpe med at forbedre udseendet af dit køretøjs bagende. Når det så er sagt, hvis du bor i et usædvanligt vådt klima som det du ofte finder i dele af Danmark, kan en skærmplade medvirke til at forhindre, at vandet kommer ind i bilens udstødningsrør, og dette hjælper til med at forhindrer opbyggelsen af rust, på den måde slipper du for at skulle udskifte din udstødning, med mindre den bliver ødelagt af andre årsager som for eksempel at din bil kommer ud for en ulykke.

Find billige skærmplader online

Når dine skærmplader begynder at blive slidte, så er det på tide at du overvejer at få dem udskiftet, ellers kan det ende med at koste dig en masse penge i reparationer. Hvis du ved at du mangler nye skærmplader til dit køretøj, så finder du på bildele-online.dk mere end 200.000 forskellige reservedele, det er lige meget om du har en ny bil, eller om du har en gammel veteranbil, så finder du helt sikkert den reservedel som du mangler, og skulle du have brug for hjælp med at finde den rigtige del som passer til din bil, så står vores hold af eksperter klar til at hjælpe dig med alle dine problemer og spørgsmål. Alle skærmplader på vores hjemmeside er af kendte mærker som Ernst og Walker samt forskellige andre.

Feedback