Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Soltag køb billigt online

2 Produkter
null, Kontakt, Soltag
VEMO
null, Kontakt, Soltag
V20-73-0006
kr. 253,07
Art.nr.:  12091039

Mindsteordre: 5
Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Kontakt, Soltag
METZGER
Kontakt, Soltag
0916040
kr. 122,53
Art.nr.:  10030855

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Soltag til varmere dage under solen

Har dit soltag på bilen set bedre dage? Er det blevet bøjet eller beskadiget på anden måde, eller er den galt kosmetisk? Uanset hvad kan du finde et godt alternativ her i vores butik, enten fra samme mærke eller fra en helt anden producent. På de varme forårs- og sommerdage i Danmark, er det rart at have et soltag i bilen, som garanterer frisk luft og en hjælpende hånd mod de stærke solstråler. Ligesom alt andet i bilen kan et soltag dog nemt gå i stykker under de rette omstændigheder, men i modsætning til visse autodele i bilen, er det heldigvis relativt billigt at erstatte et soltag. 

Mange mærker at vælge mellem 

Da soltag fås i mange forskellige variationer og størrelser, giver det ingen mening kun at tilbyde en lille håndfuld til vores besøgende. Derfor har vi fundet en permanent plads på lageret til nye soltage, som fås i mange afskygninger og mærker. Vi har helt sikkert også et til dig, som både matcher din bil og personlighed, uden at det går hårdt ud over bankkontoen. Udover soltage har vi lave priser på andre autodele, både mekaniske, elektroniske og dem i gummi og plastik, så din bil altid har det den skal bruge.  

Hurtig og sikker levering i Danmark 

Når du køber autodele her på bildele-online.dk, kan du altid forvente en sikker og hurtig levering til din ønskede destination. Takket være et bundsolidt logistiksystem, får vi altid sendt nye ordrer hurtigt afsted, hvad end du køber et soltag eller noget meget større. Du skal derfor aldrig vente længe på din ordre, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Feedback