Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Sporviddeforøgelse køb billigt online

150 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Auto Sporviddeforøgelse til særlige situationer 

Går du og overvejer at forøge sporvidden på din bil til de skønne køreture i udlandet til sommer? Så er du komme til det helt rette sted på internettet, da du her finder adskillige, forskellige såkaldte hjulspacers til auto Sporviddeforøgelse, som udvider hjulenes sporvidde betydeligt. Det ser supergodt ud, når bilen har en bredere sporvidde, og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor meget sporvidden skal forøges, da her er sporviddeforørgere til stort set enhver smag. Vil du blot have en smule mere sporvidde på bilen, kan du nøjes med en sporviddeforøgelse på 10 mm per aksel, imens vores største hjulspacers giver dig en sporvidde, som virkelig giver din bil et helt nyt, maskulint look - 68 mm. per aksel.

Vælg og vrag iblandt et enormt udvalg

Vi er overordentligt stolte af at kunne præsentere et hav af hjulspacers, som giver dig en massiv Auto Sporviddeforøgelse, og selvom sporviddeforøgere ikke er de mest synlige dele af bilen, har designet og overfladen stadig en stor betydning i forhold til ydeevne og holdbarhed, så gør dig gerne nogle overvejelser, om hvad der passer bedst til din bil. Du kan blandt andet vælge imellem hjulspacers produceret i eloxeret sort og naturfarve. Derudover har produkterne forskellige antal huller og gevindstørrelser. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, at nogle af sporviddeforøgerne passer til forhjulenes aksler, imens andre passer til baghjulene. Størstedelen af vores Auto Sporviddeforøgelse er fra det anerkendte, tyske mærke EIBACH, som vi har samarbejdet med i længere tid. Firmaet er i dag en verdensomspændende bildeleproducent og har eksisteret siden 1951, så produkternes design og materialer er baseret på adskillige års erfaring i faget.

Forvent hurtig levering og fair priser

Når du bestiller Auto Sporviddeforøgelse på bildele-online.dk, kan du ofte regne med en leveringstid på cirka 2-5 hverdage, og køber du hjulspacers for 500,00 kr eller over, får du tilmed leveret produkterne helt gratis lige til din dør. Vi leverer til hele Danmark, og foretrækker du at få sendt din ordre til en anden adresse end din egen eller endda til en af vores mange montagepartnere nær dig, er der også mulighed for det, så længe både leveringsadressen og faktureringadressen befinder sig i Danmark. Samtlige af vores priser på sporviddeforøgere er naturligvis inklusive moms, og takket være vores gode aftaler med samarbejdspartnere som EIBACH, bliver du præsenteret for nogle af markedets bedste priser, så du får dejligt meget for pengene.

Feedback