Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Styreenhed køb billigt online

14 Produkter
Styreenhed, Elektrisk blæser (motorkøling)
METZGER
Styreenhed, Elektrisk blæser (motorkøling)
0917052
kr. 162,88
Art.nr.:  14337934

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Køb styreenhed billigt hos bildele-online.dk

En styreenhed er en elektrisk enhed, som er med til, via både software og hardware, at styre en bestemt elektrisk del i køretøjet. Styreenheden kan være med til at styre alt fra motorkøling til de elektriske blinkere, som indikerer, at du nu vil svinge. Styreenhederne er med til at sikre, at du har færre kabler og derved sikre sikkerheden for køretøjet. Ud over sikkerheden gør styreenhederne, at omkostningerne ved bilen falder.

Nogle styreenheder har en stor hukommelse og har indvirkning på flere dele i bilen. Softwaren i dem kan opdateres i forbindelse med service af bilen, og det er let at diagnosticere fejl på dem. Der er også mindre styreenheder i biler, der alene har et enkelt anvendelsesområde, men det, de har til fælles, er, at der siden år 2000 er sket en standardisering af dem. Mangler du for eksempel en styreenhed til en elektrisk blæser, så kan du finde den, du skal bruge på vores hjemmeside, hvor du også kan vælge en styreenhed fra din foretrukne producent.

Find billige dele til din bil på nettet

Mange kan godt lide at rode med deres bil selv, og har du lidt snilde og det rigtige værktøj, er der overraskende mange ting, du kan lave selv. Det er her vi kommer ind i billedet, for på vores hjemmeside finder du altid mere end 40.000 dele til biler og herunder også relevant værktøj. Du kan nemt søge efter dele, der passer til lige din bil, og samtidig kan du spare mange penge ved at købe delene online. For mange dele til biler er dyre, men ikke hos os, der har som mål at give dig de bedste mærker til den bedste pris.

Feedback