Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Styreslange/-rør køb billigt online

133 Produkter
null, Slange, Styrehydraulik
METZGER
null, Slange, Styrehydraulik
2361022
kr. 700,99
Art.nr.:  15462210

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Det skal du vide om styreslanger og rør

Stort set alle biler der bliver produceret i dag har en eller anden form for servostyring, dette betyder at den mængde af energi, som du skal bruge for at dreje rattet er mindsket. Styreslangen understøttes af en hydraulisk pumpe, styring eller motor. Den kan også forstærkes af en elektrisk motor. Enhver bilist ved, at man meget hurtigt opdager hvis der er noget galt med bilens servostyring, derfor er det også vigtigt at du foretager regelmæssig vedligeholdelse af din bil, på den måde sikre du at bilens levetid bliver forlænget. Hvis du begynder at føle at der måske er noget galt, så kan det være en god ide at overveje, at udskifte din styreslange og dine rør.

Udskiftning af styreslanger og rør

Et hydraulisk styringssystem består af en masse rør, hvorigennem væsken til servostyringen flyder for at gøre styringen nemmere. En af de største ulemper ved et hydraulisk system er imidlertid, at en lækage eller et brud i en slange kan forårsage funktionsfejl. Det er derfor, at du kun finder hydraulisk servostyring i ældre køretøjer, men ikke nyere modeller. Når det så er sagt, hvis du har et ældre køretøj, og du føler at styringen er blevet usædvanligt meget hårdere, eller hvis du ser styringsvæske under rattet, er der en stor risiko for at din slange har et læk. I disse tilfælde har du brug for en udskiftning af din servostyringsslange. Udskiftning af slangen kan dog være lettere sagt end gjort på de fleste køretøjer med hydraulisk servostyring. En af de største udfordringer er at finde den rigtige slange, og derefter udskifte den med en ny slange som har den rigtige diameter. Ofte skal mekanikerne afmonterer hele styreaggregatet for at kunne foretage udskiftningen af servostyringsslangen. Det er derfor, at udskiftningen kun er noget der må foretages af en erfaren professionel mekaniker. Ofte vil du nemlig opdage at der er andre dele i systemet som også et blevet ødelagte, og en erfaren mekaniker kan med det samme fortælle dig om der er andre ting som skal skiftes.

Køb den rigtige udskiftningsslange

Hvis du står og mangler nye reservedele til dit køretøj, så finder du på bildele-online.dk mere end 200.000 forskellige produkter og reservedele.Hvis du står og mangler nye reservedele til dit køretøj, så finder du på bildele-online.dk mere end 200.000 forskellige produkter og reservedele.

Feedback