Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Styrestangs komplet og tilbehør køb billigt online

8.037 Produkter
Stang, Styrestang
MAPCO
Stang, Styrestang
19891
Indbygningsside:  foraksel
kr. 118,83
Art.nr.:  11675608

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Led, Styrestang inderste
VAICO
null, Led, Styrestang inderste
V70-9548
kr. 82,13
Art.nr.:  10129571

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Hvad er styrestænger og tilbehør?

Styrestænger i sig selv er en slank ofte metalenhed, der ligner en stang, der bruges til at forbinde hjulet til suspensionen i bilen. Stangen skal være slidstærk og fleksibel nok til at bære trækbelastningen. I en bil tjener Styrestænger et meget vigtigt formål, dvs. for at sikre, at lasten fra køretøjet er jævnt fordelt på alle bilens hjul. Stangen sikrer også, at bilens hjul altid er i perfekt tilpasning uanset deres position. Derfor er det også vigtigt, at du får delene udskiftet så snart der er problemer med nogle af delene, da det ellers kan ende med at blive en meget dyr værkstedsregning som du står overfor.

Hvordan ved du at der er noget galt?

Du kan meget hurtigt føle om der er noget galt med styrestængerne, hvis dit køretøj ikke er korrekt justeret. Du kan også høre at bilen lyder anderledes hver gang din bil kører. Selv om der er en række grunde til disse problemer, ville det være en god idé at få dine mistanker bekræftet af en autoriseret mekaniker. En mekaniker er også den eneste person, der kan erstatte styrestængerne. I de fleste tilfælde er der nemlig flere forskellige reservedele som skal udskiftes udover styrestængerne.

Køb kun originale reservedele

Det er meget vigtigt at du sørger for at vedligeholde din bil, lige som du som mennesker en gang imellem tager til lægen for at få gennemført et lægetjek, så bør du også regelmæssigt sørge for, at du får din bil tjekket så der ikke er noget som er galt. På den måde kan du også opdage problemer inden de bliver meget store. Hvis du opdager at der er noget galt med dine styrestænger, så er det meget vigtigt at du får dem skiftet med det samme, dette er fordi det ellers kan have konsekvenser på nogle af de andre dele som allerede sidder i bilen. Hvis du mangler nye dele til din bil, så finder du på bildele-online.dk mere end 200.000 forskellige bildele som alle er af meget god kvalitet, så du kan med ro i sindet købe disse reservedele, her finder du reservedele fra kendte producenter som Metzger, A.B.S. og feb bilstein.

Feedback