Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Din bil består af så ufatteligt mange små og større dele, som alle tjener hver deres helt unikke og specielle funktion. Det er svært at påpege dele, der sagtens kan undværes, da det naturligvis kommer an på brillerne, der anskuer dem. Et airconditionanlæg er måske ikke livsnødvendigt, hvorimod styretøjet er en helt central del af bilens drift.

Køretøjsfilter
Forfin søgning

Styretøj, bærearme, hjulleje, stabilisator m.m.

33.352 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Undgå ratslør

Fra dine hænder på rattet til dækkene på din bil er der mange dele imellem. Styretøj, bærearm, hjulleje og stabilisatorer er nogle elementer i selve styringen af din bil, som udgør den helhed, at du kan manøvre aktivt og hurtigt i trafikken. Der må ikke gå for lang tid fra, at du drejer på rattet, før bilen reagerer. Derfor må der heller ikke være for meget ratslør. Når der udskiftes hjulleje, styretøj, bærearme og stabilisator, er det vigtigt, at disse bliver monteret helt korrekt. Bliver de ikke det, kan der opstå samarbejdsvanskeligheder mellem de forskellige dele, hvilket kan påvirke styretøjet. Kan du ikke styre, kan du naturligvis ikke føre din bil.

Essentielle reservedele

Rat, lejesæt, hjulnav, fjederben, stabilisatorstang og støddæmpere. Disse dele oplever et naturligt slid, som ikke kan undgås, når du kører bil. Med tiden skal de fleste af delene udskiftes, og dette bør klart gøres af fagpersoner. Kan du selv udføre denne udskiftning, er det naturligvis et plus, som kan spare dig en række udgifter i det lange løb. Men sørg nu for, at du tjekker delene grundigt efter i sømmene, da sikkerheden ikke må sættes over styr - bogstaveligt talt. Styretøjet er afhængigt af gode hjullejer, stabilisatorer og bærearme, som er holdbare og robuste. En bil bliver testet og prøvet på vejene, hvilket den skal kunne holde til - men det er klart, at delene vil blive slidt og skal udskiftes med tiden. Hvornår er ikke til at sige, da det kommer meget an på, hvor ofte og hvor langt du kører i din bil. Er du på udkig efter gode og billige reservedele inden for styretøj, bærearme, stabilisator og hjulleje, så finder du nogle af de bedste dele her i shoppen.

Feedback