Gå til indhold Gå til navigationsmenu

Styretøjet på en bil er vigtigt for at kunne navigere i trafikken og foretage hurtige manøvrer. Derfor er det lige også afgørende, at din bil er udstyret med et sæt holdbare styretøjsdele, så du kan føre din bil trygt og sikkert. Med styretøjsdele menes der de dele, som sidder nede i selve motoren ved drejeakslerne. Tag fx. en styrekugle, som sidder ved både forakslen og de ydre aksler. Styrekuglen er en af de styretøjsdele, som er med til at sørge for, at din bil kan dreje. Det kan nok være, at du foretager manøvren inde fra bilen ved rattet, men uden denne lille del sker det ikke rent mekanisk nede ved selve hjulene. Uden en styrestang, styreaksel, bælgsæt, styretøj osv., sker der aldrig noget. Derfor er disse styretøjsdele meget vigtige for driften af din bil.

Køretøjsfilter
Forfin søgning

Styretøjsdele til alle biler

9.842 Produkter
Stang, Styrestang
MAPCO
Stang, Styrestang
19891
Indbygningsside:  foraksel
kr. 118,83
Art.nr.:  11675608

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
null, Led, Styrestang inderste
VAICO
null, Led, Styrestang inderste
V70-9548
kr. 82,13
Art.nr.:  10129571

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
Dæmper
FEBI BILSTEIN
Dæmper
01263
kr. 175,69
Art.nr.:  10000221

Pris per styk
Pris inkl. Moms
eksl. fragt
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Essentielle, mekaniske styretøjsdele

Alt afhængigt af hvor meget du kører i bil, vil styretøjet opleve slitage med tiden. I en bil er der behov for at kunne foretage hurtige manøvrer, hvoraf nogle skal være hurtigere end andre. At du kan skrue hurtigt op for bilradioen, er selvfølgelig ikke lige så vigtigt som at kunne undvige om en cyklist, der kører ud foran dig. Det giver sig selv. For at kunne foretage så hurtige reaktioner skal styretøjsdelene være slidstærke og robuste, så de kan holde til lidt af hvert. Ved et serviceeftersyn bliver disse dele tjekket efter i sømmene, og de vil måske også skulle skiftes på et tidspunkt.

Find dine styretøjsdele her

Du køber de bedste styretøjsdele til din bil her på bildele-online.dk, hvor der sidder fagfolk klar til at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise inden for reservedele, og vi elsker biler. Derfor finder du kun de bedste styretøjsdele hos os.

Feedback