Gå til indhold Gå til navigationsmenu

De fleste lastbiler er udstyret med et bagagerum/lastrum, hvor du er nødt til at have adgang. Det kan være, at du skal have nogle ting med på turen - måske skal du tjekke olien eller fylde sprinklervæske på. Til det formål er der bygget en åben- og lukkemekanisme, så du kan få adgang til kuffert- og lastrummet. Her anvendes der en gasfjeder, som virker ligesom med hydraulik, når du åbner den. Den har et mere eller mindre soft close. Bagagerummet bliver brugt oftere end motorhjelmen gør, og her er det godt, at du har nogle solide reservedele og gedigent tilbehør installeret. På den måde bliver delene ikke slidt så hårdt, som hvis der ikke var en gasfjeder på. Det er et holdbart stykke tilbehør til dit køretøj, som du næsten ikke kan undvære. Den modvirker også larm og slag, da den aftager stød ganske glimrende, så du kan lukke din lastrumslåge uden de store brag.

Tilbehør til dit køretøj

4.514 Produkter
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Tilbehør - gasfjeder til din kuffert/lastrumslåge

Du kan sagtens selv skifte tilbehøret til din lastbil. Det kræver selvfølgelig, at du har viden om, hvad du foretager dig, og at du har hænderne skruet rigtigt på. En gasfjeder er relativt nem at skifte, da du kan lave en baglæns manøvre og montere den nye på præcis samme måde, som du tog den af. De fleste bilers gasfjeder holder hele køretøjets levetid, men sker skaden, så er det en nem og billig del af skifte.

Find gasfjedre og meget mere hos bildele-online.dk

Når du er på udkig efter tilbehør til din lastbil, kan du købe det billigt her hos os. Vi har kvalitetssikret alle vores dele, da de vi udelukkende køber kvalitet ind og sælger til en rigtig lav pris, så alle kan være med.

Feedback