Gå til indhold Gå til navigationsmenu
Køretøjsfilter
Forfin søgning

Torsionsdæmper køb billigt online

2 Produkter
Torsionsdæmper, Kobling
SACHS
Torsionsdæmper, Kobling
1866 000 108
kr. 5.410,47
Art.nr.:  10059495

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
Torsionsdæmper, Kobling
SACHS
Torsionsdæmper, Kobling
1866 032 231
kr. 2.435,32
Art.nr.:  10069585

Pris per styk
Pris inkl. Moms
FRAGTFRIT
Klar til levering
Detaljer
*Vejl. pris: Producentens vejledende pris

Auto Torsionsdæmper i et stort udvalg

Har din auto torsionsdæmper set bedre dage? En torsionsdæmper har en vigtig funktion som ikke kan undværes, og det er derfor en god idé at udskifte en defekt torsionsdæmper så hurtigt som muligt, inden det ender ud i en stor værkstedsregning. Ved altid at udskifte dine autodele i god tid, eller så snart de begynder at drille bare en lille smule, kan du slippe for mange ubehagelige økonomiske overraskelser, og ved at købe dine reservedele her hos os, kan du altid gøre en god handel. Det kan godt være lidt overvældende med de mange torsionsdæmpere der findes, så derfor anbefaler vi at du indtaster et varenummer, hvis du har sådan et, for at spare en masse tid og frustration. Har du ikke et varenummer, får du her et godt råd til hvordan du nemt kan finde de rette autodele til din bil. 

Et besøg til det lokale værksted 

Din faste mekaniker kan i de fleste tilfælde hjælpe dig med at finde matchende autodele til din bil. Nogle mekanikere specialiserer sig i bestemte mærker, mens andre har en bredere viden, og ved at bestille en tid på det lokale værksted, kan de tage et kig på din bil og finde ud af hvilken type torsionsdæmper du har brug for. Her kan du så få et varenummer på en matchende torsionsdæmper, og så ellers bestille den direkte fra os. Du kan nemlig indtaste varenummeret øverst i søgefeltet, så du kun blive præsenteret for det rette produkt. Har vi ikke et bestemt varenummer på lager, kan du i de fleste tilfælde finde en alternativ torsionsdæmper fra andre producenter. Har du været fornuftig at købe en bog der omhandler lige præcis din bil, kan du ofte finde de rette dimensioner og eventuelle varenumre inde i bogen. 

Andre gode produkter at vælge mellem  

Efter du har fundet din næste auto torsionsdæmper, har du rig mulighed for at fylde garagen op med væsker og andre autodele, som du alligevel får brug for i fremtiden. Produkter som bremseskiver, kabler, pærer og additiver, er ting som din bil altid skal have udskiftet, ofte flere gange, og det kan derfor betale sig at købe disse ting sammen med din nye auto torsionsdæmper. På denne måde sparer du både tid og penge, da vi tilbyder gratis levering allerede ved køb på 500,00 kr. En torsionsdæmper koster uden tvivl mere end 500,00 kr, og du er derfor garanteret fri levering her fra bildele-online.dk, uanset hvor i landet du ønsker din pakke sendt hen.

Feedback